René van Dongen wint VEBAN Golftoernooi 2019

22 mei

Vrijdag 17 mei was het jaarlijkse VEBAN Golftoernooi, waarbij de leden van VEBAN het tegen elkaar opnemen in een 9-holes wedstrijd. Op het spel staat de felbegeerde wisselbokaal, die dit jaar werd gewonnen door René van Dongen van The Cool Biking Company.

Naast de beker, won René een Culinair Golfarrangement voor 2 personen, aangeboden door Golfbaan Waterland Amsterdam. De tweede prijs, een fles Moët & Chandon champagne, ging naar Nico Perdaan (JAN© Accountants & adviseurs). Op de derde plek eindige René Smit (IMAGO Printing). De longest werd dit jaar geslagen door Paul van Hees (Heron Auto) en de nearest door Erik Eering (Mr.DirectPrint).

Fietstocht
Dit jaar werd er naast het golftoernooi ook een fietstocht door Amsterdam-Noord georganiseerd, samen met onze partner A-North. Twee groepen van 15 fietsers gingen onder leiding van een gids op pad en brachten tevens een bezoek aan de 5D attractie This is Holland.

Aan het eind van de middag kwamen de fietsers en de golfers samen voor een borrel met barbecue op de Golfbaan. Het was een zeer geslaagde dag!