Interview met Marc de Jong, Vestigingsdirecteur Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

16 juni

Van Mossel Peugeot is actief lid van VEBAN en na de sportdag vorig jaar sponsoren zij dit jaar onze deelname aan de Haringparty bij Stork. Wij spreken Marc de Jong, Vestigingsdirecteur bij Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord.

Wat is voor jullie de reden om lid te zijn van VEBAN?
“Wij zijn lid van de VEBAN om samenwerkingsbanden te creëren en te onderhouden. Ook vinden wij het belangrijk om te leren van de andere ondernemers en elkaar verder te helpen. Ons lidmaatschap heeft al tot een paar succesvolle samenwerkingen geleid.”

Vorig jaar sponsorden jullie de VEBAN sportdag. Dit jaar maakt Van Mossel Peugeot het mogelijk dat VEBAN kan deelnemen aan de Haringparty bij Stork. Wat is jullie motivatie om te sponsoren?
“Wij zijn een familie bedrijf en willen betrokken zijn in dit bruisende stadsdeel! Op een laagdrempelige manier nieuwe mensen en bedrijven leren kennen, dat willen wij graag. Een evenement sponsoren biedt deze mogelijkheid en verhoogt ook onze naamsbekendheid onder de ondernemers.”

En wat heeft Van Mossel Peugeot te bieden?
“Voor elke mobiliteitsbehoefte bieden wij een oplossing. Zo verkopen we nieuwe auto’s, occasions en natuurlijk bedrijfswagens. Tevens kun je bij ons terecht voor onderhoud, financieringen, verzekeringen, lease en huur.”

Wat houdt jullie Premium Service in?
“Wij bieden u de ‘one stop shop’, alle werkzaamheden voor alle auto merken. Of het nu gaat om onderhoud, banden, ruitvervanging, APK of garantiewerkzaamheden, alles op één adres zonder omwegen. De universele keten, maar dan met de service van een dealer. De klant staat bij ons op nummer één!”

Heb je nog een boodschap voor de VEBAN leden?
“Ik wil iedereen uitnodigen voor de Haringparty om samen de nieuwe haring te proeven! Het wordt gezellig aan het IJ. Graag tot ziens! U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Johan van Hasseltweg 65 in Amsterdam Noord.”

Meer informatie over de Haringparty via deze link.

Meer informatie over de Van Mossel Premium Service via deze link.

Of kijk op vanmosselpeugeot.nl.