VEBAN-lid uitgelicht: Engels Verfspeciaalzaken

28 maart

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak kunnen we zeggen dat Rolf Engels, eigenaar van Engels Verfspeciaalzaken -tevens kersvers VEBAN-lid- een echte verfspecialist is. Drie zaken, verspreid door Amsterdam. De eerste op de Elandsgracht in de Jordaan, daarna volgde de Hallstraat in West en nu opent hij ook een vestiging aan de Slijperweg in Amsterdam Noord.

Service en advies staat bij Engels Verf hoog in het vaandel en daarom is het motto: ‘’Wij geven onze verf niet zomaar aan een ‘vreemde’ zonder te weten wat er mee gebeurt.’’ Service en advies wordt gecombineerd met kwaliteit, want ze beschikken over drie grote en een eigen merk verf. Ook duurzaamheid heeft prioriteit. Energie voor de vestigingen wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak. En de verf wordt in het centrum van Amsterdam bezorgd op een speciale transportfiets: de Latexpress.

Toen Rolf Engels de vestiging in Noord opende, wist hij één ding zeker: hij wilde absoluut lid worden van VEBAN.
‘’Het is een must als ondernemer om hierbij te horen.’’ vertelt hij. Noord is een dynamisch stadsdeel met actieve ondernemers, dus Engels doet er zeker goed aan om zich aan te sluiten bij onze vereniging.

Openingsfeest
De vestiging in Amsterdam Noord werd groots gevierd met een opening op zaterdag 1 april. Rolf kijkt ernaar uit kennis te maken met de leden van VEBAN en heet iedereen van harte welkom bij zijn zaak in Amsterdam-Noord


Contactgegevens
Slijperweg 16
1032 KV Amsterdam
020-2446655
info@engelsverf.nl