Zet je bedrijf in de spotlight, doe mee met de pop-up expo route van Henk Veen

21 juni

Van de zomer organiseert VEBAN in samenwerking met kunstenaar (en VEBAN-lid) Henk Veen een kunstroute op de NDSM en het Cornelis Douwesterrein. De schilderijen worden geplaatst bij verschillende bedrijven, zo mogelijk ook bij u!

Hoe werkt het?
U kunt zich als bedrijf bij VEBAN aanmelden om een schilderij tentoon te stellen in uw zaak of etalage. Of in uw bedrijfspand bij een raam, als leuke eyecatcher voor voorbijgangers.

Naast het schilderij stelt u zelf informatie tentoon over uw bedrijf voor in aanloop naar de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord op 24 september. Lever de tekst bij ons aan en wij zorgen voor een herkenbare OBD-raamposter met uw bedrijfsinformatie erop.

De pop-up expo route start in juli en duurt tot en met 24 september (datum Open Bedrijvendag Amsterdam Noord).

Route
Er wordt een routekaart gemaakt langs de verschillende locaties waar de kunstwerken te bekijken zijn. Dit kan gedurende de hele zomer en is een leuke Amsterdam-Noordse, culturele activiteit voor bewoners, werkenden en zelfs toevallige voorbijgangers. De routekaart kan halverwege juli worden gedownload van onze website. Daarnaast zullen we de route promoten via lokale nieuwsmedia. Tot slot kunt u de tentoonstelling gebruiken voor uw eigen PR.

Wie kan er meedoen?
In principe kunnen alle leden op de NDSM en het Cornelis Douwesterrein zich aanmelden. Wij zullen u dan in contact brengen met het management van Henk Veen, die samen met u bekijkt hoe de tentoonstelling plaats kan vinden. Ook kunt u aangeven welke thema’s u aanspreken, op basis daarvan zullen zij een voorstel doen voor een te exposeren kunstwerk.