Voorgestelde kandidaten bestuursfuncties

19 januari

De afgelopen maanden heeft onze voorzitter Rob Post de gelegenheid gehad om met leden, voormalig- en kandidaat-bestuursleden in gesprek te gaan. In de extra ledenvergadering op 2 februari 2017 doet hij een voorstel van kandidaten die in zijn ogen het meest geschikt zijn om de bestuursfuncties bij VEBAN de komende periode te bekleden. De kandidaten stellen wij graag aan u voor.

Ingrid van Oord, Secretaris
Ingrid heeft samen met haar dochter Britt Kreeft het succesvolle uitzendbureau Bring at Work. In 2011 zijn ze samen gestart en inmiddels worden ze ondersteund door 6 medewerkers. Buiten het zakelijke heeft Ingrid persoonlijk ook veel affiniteit met Noord. Ze is er geboren, getogen en nog altijd woonachtig. Ingrid is bekend binnen het VEBAN netwerk vanwege haar betrokkenheid als lid en daarom eind 2015 ook als bestuurslid benoemd.

Toni van het Hof, Penningmeester
Toni werkt sinds 2008 bij de Rabobank Amsterdam (diverse functies). Nu ruim anderhalf jaar bekleedt hij de functie van Manager MKB en richt zich daarbij specifiek op ondernemers in Amsterdam Noord en het centrum. Hij heeft daarbij veel contacten opgebouwd en weet wat er speelt. Naast zijn werk bij de Rabobank zet Toni zich graag extra in voor de ondernemers, o.a. als bestuurslid bij Amsterdam City en penningmeester van BIZ Dam. Eind 2015 is hij door de vergadering benoemd als algemeen bestuurslid van VEBAN.

Anneriek Verhoef, Algemeen bestuurslid
Anneriek is mede eigenaar en managing partner van haar bedrijf Vi.a.Vi Office Management, waarbij zij ondernemers en instanties ondersteunt met secretariële zaken en verslaglegging. Ze is al sinds jaar en dag betrokken bij VEBAN en heeft in het verleden een periode de back office verzorgd. Tegenwoordig is ze, naast ondernemer, nog altijd heel actief in Noord. Zo is ze voorzitter van de Rotary club Amsterdam Noord en betrokken bij alle beheergroepenvergaderingen, waarvan zij tevens de planning en verslaglegging managet.

Monica Ebbes – de Boer, Algemeen bestuurslid
Monica is mede eigenaar van Drukkerij Prestess Print, een familiebedrijf dat zij 13 jaar geleden samen met haar man van haar ouders heeft overgenomen. Ze is nog niet zo lang betrokken bij VEBAN, maar vanaf het moment dat ze lid is geworden heeft ze geen enkele bijeenkomst gemist. Monica is erg enthousiast over het netwerk en zou als bestuurslid van VEBAN graag bijdragen aan het verder uitbreiden van de verbinding. Vanuit haar achtergrond kan zij VEBAN ondersteunen wat betreft netwerk, evenementen en communicatie.

Maaike Cohen, Algemeen bestuurslid
Maaike is al ruim tien jaar advocaat. Ze is aangesloten bij het kantoor van Corten de Geer in Amsterdam Noord en onlangs benoemd tot partner. Als vastgoeddeskundige heeft zij veel kennis van huisvesting: een belangrijk onderwerp voor ondernemers. Haar juridische kennis kan ook van grote waarde zijn voor belangenbehartiging, zeker wanneer zich complexe dossiers voordoen. Maaike is daarnaast geïnspireerd door de creativiteit in Noord en zou de betrokkenheid van de creatieve ondernemers bij VEBAN graag verder vergroten.

René Groot, Algemeen bestuurslid
Sinds de opening van het Doubletree by Hilton Hotel NDSM Wharf is René de hotelmanager. Vanuit die rol legde hij al snel contact met zijn zakelijke buren in de NDSM werf. Lokale betrokkenheid en onderling samenwerken heeft altijd zijn focus gehad. Zijn eerste wapenfeit was het ontvangen van VEBAN tijdens de nieuwjaarsreceptie in 2016. Het contact met VEBAN en de leden is intensief en als bestuurslid zou René graag de samenwerking tussen ondernemers in Noord aanmoedigen en bevorderen.