VEBAN-lid uitgelicht: MS de Jordaan

09 maart

Een VEBAN-lid dat zeker in de categorie one-of-a-kind valt. MS de Jordaan is een gezellige oer-Hollandse feestboot, die je zo mee terug neemt in de tijd. Terug naar hoe het vroeger was in de Amsterdamse Jordaan. Als je aan boord stapt, geloof je je eigen ogen niet…

Een authentieke Jordanese inrichting en live muziek door Amsterdamse volkszangers. Een biertje met een bitterbal en Hollandse kost als maaltijd; de Amsterdamse fijnproever zou er zijn vingers er bij aflikken. Het is een mooi concept, dat naar wens kan worden aangepast. Of je nu een gezellig huwelijksfeest met een disco-thema wil of een bedrijfsfeest, het kan allemaal aan boord van MS de Jordaan.

MS de Jordaan is sinds vorig jaar lid van VEBAN. Eigenares Petra Ruijs is betrokken en dolenthousiast over haar samenwerking met andere ondernemers in Amsterdam Noord. Bitterballen van FEBO, aanleggen bij de steiger van de IJ-kantine en als er iemand wil overnachten na een feestavond verwijst Petra ze natuurlijk door naar het DoubleTree by Hilton hotel.

De energie van Petra is aanstekelijk. Wekelijks organiseert zij tochten voor publiek volgens een vast arrangement. Daarnaast verhuurt zij het schip voor feesten en partijen. En alsof dat nog niet genoeg is, doe Petra ook graag iets terug voor de maatschappij. Zo organiseert zij ook tochten voor eenzame ouderen, in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds.

Lijkt het u leuk om uw eigen feestje te vieren op MS de Jordaan of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met ‘vlootkapitein’ Petra Ruijs. Of kijk op de website, www.msdejordaan.nl.


Contactgegevens
 020-82017777
06- 46098999
petra@msdejordaan.nl