Terugblik eerste ontmoeting creatieve ondernemers

25 september

Op dinsdag 18 september kwam een groep creatieve ondernemers binnen VEBAN voor het eerst bij elkaar op het verenigingsbureau. In reactie op de oproep van Philipp van Ekeren, grafisch vormgever en lid met zijn bedrijf Tjasker Design.

Het doel was om onderling kennis te maken. Maar ook om na te denken wat deze groep mensen met elkaar zou kunnen. Er waren creatievelingen van alle disciplines vertegenwoordigd: fotografie, video, webbouw, vormgeving, drukwerk en zelfs een jubileumspecialist.

De groep had verschillende ideeën om met elkaar in contact te zijn. Een netwerk van partners om je heen is gewoon fijn, zeker in geval van grotere projecten. De eerste stap is dan om met elkaar in contact te blijven.

Facebook groep
Een makkelijke manier is via een besloten Facebook-groep. Je kunt je gemakkelijk aanmelden bij de groep via deze link.

Vervolg
Aan het einde van de bijeenkomst zat het enthousiasme er goed in. Zo goed zelfs, dat Petra Smale van de Textieldrukkerij Amsterdam de creatieve ondernemers heeft uitgenodigd voor een ontmoeting bij haar op het bedrijf. Die zal plaatsvinden op dinsdag 30 oktober van 16.30 tot 18.00 uur.

Aansluiten
Ben je een creatieve ondernemer en lijkt het je leuk om je bij deze groep aan te sluiten? Word dan lid van de Facebookgroep, of meld je aan voor de volgende bijeenkomst. Dat kan bij Philipp van Ekeren, via van.ekeren@tjasker.nl.