Studenten van mbo-locatie ROC TOP NDSM voeren graag uw bedrijfsopdrachten uit

01 mei

NIEUW: vanaf september 2018 verandert ROC TOP op de campus NDSM haar aanbod (opleidingen horeca, toerisme, evenementen, beveiliging en fietstechniek). Kunnen wij u ondersteuning bieden, heeft u opdrachten voor ons? Kom kennis maken en de mogelijkheden bespreken!

Mbo onderwijsinstelling ROC TOP is geen onbekende op de NDSM-werf, wij geven hier al een aantal jaar onderwijs aan studenten en leiden hen op voor een vervolgopleiding en/of droombaan. Net als de buurt, is onze locatie gegroeid, veranderd en vernieuwd. Dat zie je niet alleen aan ons prachtige nieuwe schoolgebouw, dat aan de NDSM-straat 1 is gevestigd. Wij vernieuwen de komende jaren ook ons onderwijs en het aanbod op deze locatie.

Door de opleidingen meer te bundelen, kunnen we het onderwijs nog beter laten aansluiten op wat er vanuit de maatschappij wordt gevraagd. En spelen we in op wat u als toekomstige werkgevers van onze studenten verwacht. Wij willen daarom nóg nauwer samenwerken met het bedrijfsleven. Op onze school in Noord worden de opleidingen thematisch gebundeld, de opleidingen spelen in op allerlei aspecten van het gastheerschap, van de horeca, evenementen en toerisme. Van de beveiliging tot de organisatie en de promotie.

We nodigen u via deze weg uit om een keer kennis te komen maken met onze school en het team dat hier les gaat geven. Wellicht kunnen we een rol van betekenis spelen bij uw werkzaamheden? Graag gaan we de samenwerking aan om te kijken naar stageplekken, gastlessen en praktijkopdrachten en lesmateriaal.

We leiden onze studenten zoveel mogelijk op om straks naadloos in de arbeidsmarkt in te kunnen stromen. Dat kan alleen door een gedegen kennis van deze arbeidsmarkt en de behoeften van u als (toekomstige) werkgevers. Alleen door samen te werken kunnen wij ons onderwijs optimaliseren en daar hebben we u bij nodig!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ROC TOP en ons (vernieuwde) onderwijsaanbod per september 2018? Neem dan contact op met Christien van Dinten via c.van.dinten@roctop.nl.