Stern, Bring at Work, Google, RSM en Rabobank verzorgen masterclasses op 1 november

05 oktober

Woensdag 1 november is het gezamenlijk event met ORAM en VAZO, op een bijzondere locatie in de A’DAM toren. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door betrokken leden, die als sponsor en/of partner een bijdrage leveren. Stern, Bring at Work, RSM en Rabobank zullen een interessante masterclass voor ondernemers verzorgen.

Ondernemen en mobiliteit in Amsterdam (Stern)
Sprekers: Willem Snel (Syndesmo) en Jan-Willem Wiersma (Stern)
Mobiliteit in en rondom Amsterdam verandert de komende tijd drastisch. De regelgeving wordt steeds strenger waardoor het autogebruik zal krimpen. Bedrijven in de stad moeten snel een nieuwe mobiliteitsvisie creëren. Stern en Syndesmo nemen u mee op weg langs het snel veranderende stedelijk vervoerslandschap en laten zien hoe Amsterdamse bedrijven kunnen profiteren van dit nieuwe tijdperk.

Een nieuwe kijk op werving (Bring at Work)
Sprekers: Britt Kreeft en Ingrid van der Oord (Bring at Work)
Op een arbeidsmarkt waar in 2030 een tekort van 1,3 miljoen wordt verwacht, ligt voor u als werkgever de uitdaging om geschikt personeel te vinden en binden. Als u bezig bent met de groei van u bedrijf, volg dan deze masterclass voor een nieuwe kijk op werving van personeel en frisse ideeën om de juiste doelgroep te benaderen.

Online zichtbaarheid (Google)
Hoe zorg je dat jouw bedrijf online vindbaar is en wat is een succesvolle website? Google Digitale Werkplaats verzorgt op 1 november dé masterclass voor ondernemers en aanstormende marketingtalenten die hun bedrijf beter zichtbaar willen maken online. Leer over hoe mensen zich online bewegen, hoe belangrijk een sterke online aanwezigheid voor je bedrijf is en wat de bouwstenen zijn van een goed online marketingstrategie.

Bedrijfsoverdracht en wat nu? (RSM en Rabobank)
Sprekers: Martijn Vet (RSM) en Maurice Beijersbergen (Rabobank Amsterdam)
We lopen allemaal wel eens rond met de gedachte: hoe ga ik mijn bedrijf overdragen aan de volgende generatie? Is dit bedrijfsopvolging aan de kinderen, aan zittend management of aan een strategische partner? Hoe moet je dit voorbereiden, welke fiscale en vennootschappelijke acties moet je vooraf en tijdens het traject ondernemen en wat ga je daarna doen… Blijf je aan, stap je direct uit? Wat ga je doen met je vermogen? Hoe draag je het over aan kinderen? Aan de hand van praktijk voorbeelden nemen wij u als DGA mee in het proces van voorbereiden, de overdracht en wat daarna.