SAIL verbindt de hele wereld!

14 oktober

Over een jaar vindt de 10e editie van SAIL in Amsterdam plaats, van 12 t/m 16 augustus 2020. SAIL wordt eens in de 5 jaar georganiseerd. Een week lang vormt de Amsterdamse IJ-haven, tijdelijk omgedoopt tot de Oranje Oceaan, het decor van een tot ieders verbeelding sprekend programma vol nautische historie, indrukwekkende Tall Ships, muziek, cultuur en debat.

Tijdens deze jubileum-editie van SAIL komen er ruim 600 schepen naar de Amsterdamse haven, waaronder 50 indrukwekkende Tall Ships en hun kleurrijke bemanningen, uit alle hoeken van de wereld. Meer dan 40 ‘iconen van de zee’ hebben al formeel bevestigd graag naar de 10e editie van SAIL te willen komen. Daaronder de publiekslievelingen: ARC Gloria uit Colombia, Santa Maria Manuela uit Portugal en natuurlijk het vlaggenschip Clipper Stad Amsterdam.

Deze jubileum-editie zal daarnaast modern spektakel en passend theater op het water bieden. Om zo hopelijk ook in 2020 weer ruim 2 miljoen bezoekers en echte SAIL-liefhebbers te inspireren. SAIL Amsterdam 2020 is het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland, waar iedereen welkom is en culturen uit de gehele wereld elkaar ontmoeten.

Vaar mee!

Burgemeester Halsema. “Doe mee, alleen door samen onze schouders eronder te zetten is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland ook in 2020 mogelijk!”

Vaar mee op één van de officiële SAIL-schepen en wordt onderdeel van de 10e SAIL. Tegelijkertijd draag je bij aan de totstandkoming van SAIL Amsterdam 2020. Alleen met steun van een groot aantal passende partners en door de verkoop van arrangementen is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland mogelijk.

Uitdrukkelijk wijst SAIL er daarom op dat alleen arrangementen die gekocht worden via www.sail.nl toegang geven tot de Oranje Oceaan (IJhaven) met de Tall Ships. SAIL Amsterdam 2020: van 12 t/m 16 augustus 2020. Boek je SAIL-arrangement via www.SAIL.nl of neem contact op met Manager Partnerships Ronald van Liemt voor de partnership mogelijkheden ronald@saileventpartners.nl