“Oprecht communiceren, daar gaat het om bij het werven van goed personeel”

07 december

Bring at Work wenst alle ondernemers in Noord fijne feestdagen en alvast een geweldige jaarwisseling tijdens de VEBAN Kerstborrel op 11 december in de Buiksloterkerk. “We willen graag met iedereen het einde van een goed jaar inluiden”, zegt medeoprichtster Britt Kreeft. “En daarom sponsoren we deze borrel”.

Voor Bring at Work was 2018 een succesvol jaar. De arbeidsmarkt is enorm aangetrokken en dat merken ze op kantoor. Potentiele kandidaten zijn zeer actief online, maar vaak niet op de plek waar je ze in eerste instantie denkt te kunnen vinden. Daar speelt Bring at Work op in via slimme online-marketingcampagnes.

Britt: “Opdrachtgevers blijken vaak niet via hun eigen kanalen nieuwe collega’s of medewerkers te kunnen vinden, daarom is het heel belangrijk te focussen en vooruitstrevende keuzes te maken hoe je de juiste recruitmentmarketing inzet voor je werving.”

Authentiek en oprecht communiceren is daarbij belangrijk, dit naast een aantrekkelijk en wervelende boodschap. “Als jij je in je online communicatie anders voor doet dan de organisatie echt is, krijg je sneller een mismatch en dat is zonde van de (vaak hoge) investering” vertelt Britt uit ervaring.

Maar ook offline gaat Bring at Work voor haar opdrachtgevers op zoek naar nieuwe medewerkers. Zo houden ze elke week kantoor in Post Oost, zitten ze aan diverse matchingstafels in de stad en zijn zij te vinden op banenmarkten. Om zo laagdrempelig in contact te komen met de doelgroep, die je anders online, misschien niet weet te vinden. De drempel is hier een stuk minder hoog dan een uitzendbureau binnenstappen.

Naast uitzendwerk recruit Bring at Work ook vaste medewerkers op basis van werving & selectie en doen zij interim recruitment. Van Zorg en Welzijn, Administratief tot alle doe-beroepen.

Kortingsactie
Voor VEBAN leden heeft Bring at Work een mooie kerstaanbieding. Voor werving en selectie van administratief en secretarieel personeel krijgen VEBAN-leden 10 procent korting. De aanbieding loopt tot en met januari 2019.