Ontmoet Forest Flint – een advocatenkantoor van nu

20 november

Er zijn momenten dat u een juridisch adviseur nodig heeft. Om nét dat verschil te maken. Om voor uw belangen op te komen bij een geschil, om u in een transactie bij te staan, of gewoon omdat u een strategische sparringpartner zoekt die u verder kan helpen.

Op die momenten verdient u een ervaren en betrouwbare adviseur die u op maat, praktisch en to the point adviseert. Een antwoord op specifiek úw vraag. Vanuit een benadering die gebaseerd is op uw wensen, voorwaarden en budget.

Die service biedt Forest Flint, een nieuw advocatenkantoor dat sinds 1 september haar deuren geopend heeft in Noord.

Forest Flint bestaat uit een groep ervaren advocaten met diverse achtergronden. Die houden van hun werk en de overtuiging delen dat iedere onderneming en organisatie, groot of klein, buitenlands of binnenlands, profit of non-profit, het beste juridische advies verdient. Hoogwaardige service en kwaliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Forest Flint heeft een praktische en ondernemende instelling en de kennis, ervaring en creativiteit om nieuwe wegen te vinden waar de gebaande paden doodlopen. De advocaten willen altijd weten hoe u de samenwerking ervaart, ongeacht of ze uw verwachtingen overtreffen of niet. Gewoon omdat ze vinden dat dat zo hoort.

Forest Flint nodigt u graag uit voor een kop koffie. Of thee, dat kan ook. Het kantoor is gevestigd aan het Kraanspoor 24 op het NDSM-terrein. Daar voelen de advocaten zich inmiddels meer dan thuis en hopen ze u binnenkort te verwelkomen!

www.forestflint.com