Nieuwe vestigingsdirecteur voor Van Mossel Peugeot Amsterdam-Noord

04 maart

Sinds begin januari is er een nieuw gezicht bij de VEBAN. Jörgen Noort, Vestigingsdirecteur van Van Mossel Peugeot, stelt zich voor.

“Na jaren voor Van Mossel te hebben gewerkt als Verkoopadviseur heb ik begin dit jaar de mooie stap mogen maken naar Vestigingsdirecteur in Amsterdam-Noord. In dit gave gebied heerst nog de ‘ons kent ons-mentaliteit’ en in deze sfeer voel ik mij ook thuis,” aldus Jörgen.

Jörgen: “Het is onze basisfilosofie om het klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken. We kiezen daarom voor wat wij een ‘vijf sterren benadering’ noemen. Als iemand moet wachten op onderhoud of reparatie, willen we die wachttijd zo aangenaam mogelijk maken en natuurlijk zo kort mogelijk. Dat doen we met versgemalen koffie met een lekker stukje gebak of een croissant met jam. Er is Wifi en ruimte om goed te kunnen werken. Ook hebben we een haal- en brengservice en is het mogelijk om een fiets te lenen voor wie dat op prijs stelt. Wij zijn in staat om uw complete mobiliteitspartner te zijn voor Peugeot, maar ook voor andere merken uit ons brede portfolio.”

“Wij willen actiever betrokken zijn bij de gemeenschap en daarom ben ik ook enorm trots dat ik nu namens Van Mossel Peugeot betrokken ben bij dé ondernemersvereniging van Amsterdam Noord,” zegt Jörgen. “Ik kijk er naar uit om kennis te maken met iedereen. De leden zijn alvast van harte welkom op onze locatie aan de Johan van Hasseltweg 65 voor een goede kop koffie met wat lekkers erbij.”

Ga voor meer informatie naar: www.vanmossel.nl/peugeot
Wilt u contact opnemen met Jorgen?
Mail dan naar: Jorgen.Noort@vanmossel.nl
Of bel op: 06 15 17 47 27