Koffie drinken bij WilroffReitsma en Partners

18 juni

Gesponsord bericht

WilroffReitsma bestaat 30 jaar, is al enkele jaren lid van VEBAN en daarom komen zij graag bij u langs om kennis te maken.

“WilroffReitsma en Partners is al sinds 2010 een strategisch partner van WilroffReitsma. Ons doel is om organisaties te helpen zodat zij zo goed mogelijk hun bedrijfsvoering kunnen doen. Bij ons staan klanttevredenheid en bereikbaarheid op nummer één. Samen met de andere professionals binnen WilroffReitsma staan wij graag voor u klaar en maken wij het graag simpel voor u.

Nieuwe technologieën vervangen traditionele IT namelijk in rap tempo; voice en data integreren en ‘de werkplek’ wordt steeds mobieler. Wij hebben alles onder één dak en bieden daarmee een antwoord op de ‘digitale transformatie’ waar bedrijven momenteel doorheen gaan. WilroffReitsma en Partners is gedreven en proactief en helpt relaties met relevante behoeften op het gebied van telecommunicatie en IT vraagstukken: efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien.

Kom eens bij ons langs voor een verse kop koffie bij u om de hoek: op de Toetsenbordweg 55. U kunt contact met ons opnemen via info@wilroffreitsmaenpartners.nl, zodat wij een afspraak kunnen maken.”

Wilt u meer informatie over WilroffReitsma en Partners, bekijk dan de website en het aanbod, voor leden van VEBAN.