Rob Post

Voorzitter

Rob Post is geboren in Amsterdam-West maar opgegroeid in Amsterdam-Noord. Tien jaar lang – van 2004 tot en met 2014 – was hij stadsdeelvoorzitter en heeft hij veel voor het stadsdeel betekend. Hij zorgde onder andere ervoor dat MTV en VNU als een van de eersten zich in Noord vestigden en stimuleerde cultuur in Amsterdam-Noord, zoals de komst van het EYE en de Tolhuistuin. Tegenwoordig is hij directeur van Stichting Kinetisch Noord die de NDSM loods met vele kunstenaars beheert.

Als voorzitter van VEBAN zet Rob zich in voor een goed ondernemersklimaat voor alle ondernemers in Noord. Hij voert vele gesprekken met belanghebbenden, politici en ambtenaren op het stadhuis.

Ingrid van der Oord

Secretaris

Ingrid heeft samen met haar dochter Britt Kreeft het succesvolle uitzendbureau Bring at Work. In 2011 zijn ze samen gestart en inmiddels worden ze ondersteund door zes medewerkers. Voor die tijd deed zij als regiomanager van een grote uitzendorganisatie en als projectmanager bij BSN werkervaringsbedrijf al veel kennis op van Amsterdam-Noord.

Buiten het zakelijke heeft Ingrid persoonlijk ook veel affiniteit met Noord. Ze is er geboren, getogen en nog altijd woonachtig. Ingrid is bekend binnen het VEBAN netwerk vanwege haar betrokkenheid als lid.

Toni van het Hof

Penningmeester

Toni werkt sinds 2008 bij de Rabobank Amsterdam (diverse functies). Sinds 2016 bekleedt hij de functie van Manager MKB en richt zich daarbij specifiek op ondernemers in Amsterdam-Noord en het centrum. Hij heeft daarbij veel contacten opgebouwd en weet wat er speelt in Amsterdam-Noord.

Naast zijn werk bij de Rabobank zet Toni zich graag extra in voor het MKB in Amsterdam, o.a. als bestuurslid bij Amsterdam City en penningmeester van BIZ Dam. Met zijn ervaring in de financiële sector, zijn bestuurlijke ervaring en maatschappelijke rol bij diverse organisaties wil hij graag bijdragen aan de groeiambities van VEBAN.

Anneriek Verhoef

Algemeen bestuurslid

Anneriek is mede eigenaar en managing partner van haar bedrijf Vi.a.Vi Office Management, waarbij zij ondernemers en instanties ondersteunt met secretariële zaken en verslaglegging. Ze is al sinds jaar en dag betrokken bij VEBAN en heeft in het verleden een periode de back office verzorgd.

Tegenwoordig is ze, naast ondernemer, nog altijd heel actief in Noord. Zo is ze voorzitter van de Rotary club Amsterdam-Noord en betrokken bij alle beheergroepenvergaderingen, waarvan zij tevens de planning en verslaglegging managet.

Peter Wolfs

Algemeen bestuurslid

Peter Wolfs is sinds 2014 de trotse directeur-eigenaar van het beveiligingsbedrijf DeltaSafe Groep. Het bedrijf beveiligt vele gebouwen en industrieterreinen in Noord. Een bijzonder project is Collectieve beveiliging Amsterdam- Noord, dat hij in 2015 samen met HEMA, Febo en Shell startte en waar nu 120 bedrijven bij zijn aangesloten.

Vanuit zijn kennis en kunde op het gebied van veiligheid in Amsterdam-Noord versterkt hij het bestuur van VEBAN. Ook vertegenwoordigt hij onze vereniging in het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam- Amstelland (RPCAA).

Adri Doorneveld

Algemeen bestuurslid

Adri woont al bijna zijn hele leven in Amsterdam-Noord. Vanaf 2001 heeft eerst als planeconoom en later als adviseur toerisme en promotie bij stadsdeel Amsterdam-Noord gewerkt, met als doel om Noord op de kaart te zetten. Best een uitdaging in die tijd, omdat Noord minder hip was dan nu.

Adri leidde vele ondernemers in toerisme, kunst en cultuur rond, evenals buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders en journalisten, tot de New York Times aan toe. Hij was betrokken bij de komst van de A’DAM Toren en Eye op Overhoeks en Pllek en het HEMA-hoofdkantoor op de NDSM-werf.

Sinds enkele jaren is Adri ondernemer en verzorgt hij rondleidingen door Noord. Hij kent alle ontwikkelingen op het gebied van toerisme, waar hij zich ook in deze bestuursrol mee bezig zal gaan houden. Hij wil zich namens VEBAN graag inzetten voor de toeristisch ondernemers in Noord en een duurzaam toerismebeleid. Zie hiervoor ook onze visie over Toerisme in Noord.

Aanmelden