Even voorstellen: Aysa Er van Schoonmaakbedrijf Acacia

15 maart

Het is al weer een tijdje terug dat (Vebassadeur) Sander Blonk van administratiekantoor Van der Voet mij uitnodigde voor een netwerkborrel van VEBAN. En nu is Schoonmaakbedrijf Acacia lid geworden! Eigenaresse Aysa Er stelt zich graag aan u voor!

De samenwerking tussen Van der Voet administratiekantoor en schoonmaakbedrijf Acacia goed te noemen. Wij werken al geruime tijd samen tot onze volle wederzijdse tevredenheid.

Na het eerste contact vond ik de sfeer bij VEBAN meteen goed, ook vond ik het een goede manier om zakelijke contacten op te doen en te onderhouden. Tijdens mijn bezoek de kerstborrel bleek al snel dat de samenwerkingsverbanden wederzijds op goede en professionele wijze werden gewaardeerd.

Over schoonmaakbedrijf Acacia
Schoonmaakbedrijf Acacia is 7 jaar geleden opgericht door mevrouw Asya Er. Na een korte vliegende start in de schoonmaakbranche bij zakelijke klanten en ook particulieren klanten, kreeg ze het al snel te druk. Nadien heeft schoonmaakbedrijf Acacia zich toegelegd op voornamelijk zakelijke klanten en slechts een deel particuliere klanten. Wij staan letterlijk “24 / 7” klaar voor onze klanten. Het concept van schoonmaakbedrijf Acacia, in combinatie met de bedrijfswaarden en de continuïteit van het schoonmaakresultaat, waren al snel succesvol bij verschillende partners en klanten van schoonmaakbedrijf Acacia.

Onder andere zijn wij een ecologisch gecertificeerd schoonmaakbedrijf, dat betekent dat wij dus uitsluitend met ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen werken en daarmee de normen van het schoonmaken bij onze afnemers behalen. Gezien de huidige klimaatproblematiek wereldwijd dragen wij, en daardoor ook onze afnemers, systematisch en structureel bij aan een beter (wereld)klimaat en gaan we zo gezamenlijk de opwarming van de aarde tegen.

Schoonmaakbedrijf Acacia is trots om lid te zijn van VEBAN en hoopt dan ook op vele leuke contacten en samenwerkingen met de leden van VEBAN!

Contactgegevens
Schoonmaakbedrijf Acacia

Johan van Hasseltweg 96
1022 WX Amsterdam

Tel: 020-7892943

Email: info@schoonmaakbedrijfacacia.nl
www.schoonmaakbedrijfacacia.nl