OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Zakelijke dienstverlening

AutoBrockhoff Noord B.V.

Autobedrijf

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Altijd al willen weten hoe het er bij een Autodealer aan toe gaat? Wat er bij sommige functies binnenin ons bedrijf komt kijken? Of wat wij misschien voor Amsterdam Noord betekenen?

Kom het te weten bij een exclusief kijkje achter de schermen bij AutoBrockhoff Noord tijdens de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober.

Leer het autobedrijf kennen d.m.v. een circa 30 minuten durende rondleiding door onze hoofdvestiging. Wij starten elke  30 minuten,
Meld bij je aanmelding via onderstaand e-mailadres ook het tijdstip, waarop je graag een rondleiding wilt doen!

Onze rondleidingen starten tussen 10.00-14.30 uur, t.w. om:
10.00u, 10.30u, 11.00u, 11.30u, 12.00u, 13.00u, 13.30u, 14.00u en 14.30u.

Graag tot ziens bij AutoBrockhoff!

 

Aanmelden vereist

Stuur een email aan info@autobrockhoff.nl

Over het bedrijf

AutoBrockhoff: Uw autobedrijf in Amsterdam-Noord en de Zaanstreek! AutoBrockhoff is de Nissan dealer voor Amsterdam-Noord en de Zaanstreek met een vestiging in Amsterdam-Noord. Naast de verkoop van auto’s bieden wij u ook uitstekend onderhoud tegen scherpe prijzen. Zo zijn wij ook officieel dealer van Nissan en zijn wij erkend reparateur Citroën. AutoBrockhoff biedt u het totaal-pakket: Verkoop/inkoop, garantie, onderhoud en een goede service.

Sponsoren en partners

Willem Coorn Mediator & Vertrouwenspersoon

Mediator & Vetrouwenspersoon

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Je kunt mij bezoeken bij Visser Adviseurs in Ergonomie. Vrije inloop tussen 10.00-16.00 uur.

Over het bedrijf

Ik ben Willem Coorn, MfN-registermediator en gecertificeerd Vertrouwenspersoon. “Omstandigheden heb je niet altijd in de hand, wel hoe je er mee omgaat” Door de jaren heen heb ik geleerd om met conflicten om te gaan en die op te lossen, zowel privé als zakelijk. Uit eigen ervaring weet ik dat het belangrijk is om zorgvuldig te scheiden. Mediation bestond nog niet tijdens mijn zoektocht in 1992. Zakelijk gezien vervulde ik functies op strategisch niveau en zocht een weg tussen verschillende of tegengestelde belangen. Het ombuigen van stellingnames, het daadwerkelijk verbinden en samenwerken gaat me goed af.

Zakelijk gezien vervulde ik functies op strategisch niveau en zocht een weg tussen verschillende of tegengestelde belangen. Het ombuigen van stellingnames, het daadwerkelijk verbinden en samenwerken gaat me goed af. Vanuit deze persoonlijke interesse ben ik me verder gaan specialiseren, gericht op het voorkomen van conflicten. Door deze kennis en ervaring kan ik waarde toevoegen.

Mijn motto is samen oplossen. Solve2gether. Ik wil partijen helpen om de dialoog weer aan te gaan, omdat dit de manier is om te begrijpen waar het werkelijk over gaat. Vanuit de dialoog ontstaat een gemeenschappelijk verhaal en dat maakt de weg vrij voor het zoeken naar oplossingen die daarbij passen. Als mediator focus ik niet alleen op een overeenkomst, maar op wat partijen echt nodig hebben voor een bevredigend vervolg.


Sponsoren en partners

Bizqit

ICT-bedrijf

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wij zetten tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord onze deuren wagenwijd voor je open tussen 10.00-16.00 uur. Je bent van harte welkom als je een stage zoekt, je wilt oriënteren op een baan in de ict, of als je met ons bedrijf wilt kennismaken? Kom dan verder, aanmelden is niet nodig. Graag tot dan!

 

Over het bedrijf

Bizqit levert IT-services in de breedste zin van het woord. Onze scope aan diensten omvat dan ook alles: van werkplekbeheer tot security-oplossingen, van Microsoft implementaties tot telefonie en van serverbeheer tot videoconferences. Zo is je kantoorautomatisering tot in de puntjes geregeld en heb jij één aanspreekpunt voor al je automatiseringsvraagstukken.  

Sponsoren en partners

De Werkplek – Flexwerkplekken

Werkplekverhuur

 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

ZZP-Hotspot & Borrel DeLuxe
Open Bedrijvendag Amsterdam Noord
Locatie: De Werkplek, Slijperweg 12A, Amsterdam

Tijdens Open Bedrijvendag Amsterdam Noord op vrijdag 7 oktober biedt de Werkplek – als dé ZZP-Hotspot – zzp’ers, freelancers en startups de ruimte om zich te presenteren aan een breed publiek. Het is déze hotspot waar je kennismaakt met vakmensen in design, creatief denken, yoga en stress relief, e-commerce, arbeidsrecht, events, podcasts, e-bikes, mediation, kickboksen en nog veel meer.

Deelnemers inspireren jou als bezoeker over hun creatieve vak door (mini-)workshops, presentaties en spontane ontmoetingen op het ondernemersplein. Klik op workshopprogramma als je direct meer informatie wilt over de workshops, lezingen en activiteiten van de deelnemers. Lees hieronder het hele Werkplek-programma ‘in vogelvlucht’.

11.30u – ’10 Netwerktips die je als zzp’er moet weten’.
Deze officiële start van de Open Bedrijvendag bij de Werkplek is zowel voor deelnemers als bezoekers.

12.00u
 – Walking Lunch
Tijdens de lunch kunnen deelnemers de netwerktips met een netwerkbingo meteen in de praktijk brengen. Voor bezoekers zijn er heerlijke tosti’s van De Tweede Jeugd te verkrijgen.

12.30-16.30u – ‘Meet-and-Greet’ deelnemende zzp’ers & workshopprogramma
– Een proefritje maken op een e-bike of kennis opdoen over brand design?
– Leren cartoon tekenen of juist nieuwe energie opdoen met een meditatie of stress relief sessie?
– Zin in een proeflesje kickboksen of een fietstour door Noord?
– Weten of ‘ontslaan op staande voet’ nou goed of fout is?
– Zoek je een specialist in e-commerce, zakelijke & particuliere events of webdesign?
– Of wil je liever een persoonlijk verhaal horen over lef of een podcast over regenbooggezinnen?
Kom dan langs bij de Werkplek en laat je verrassen door de diversiteit aan vakmensen.

Vanaf 16.30u – Afsluiting Open Bedrijvendag met een Borrel DeLuxe 
Iedereen kan bij de Werkplek genieten van werelds eten ( € 15,- p.p.), een DJ uit Amsterdam Noord en heerlijke drankjes & cocktails. Voor alle drankjes hanteren we het ‘Pay What You Like‘- principe middels een QR-code. Graag van te voren aanmelden voor de catering, zodat we weten op hoeveel ‘eters’ we kunnen rekenen.

Wij kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten, tot vrijdag!

Over het bedrijf

Wat heb je nodig voor een goede werkplek? Het moet in de buurt zijn, liefst binnen 15 minuten fietsen of lopen. Goede wifi natuurlijk, (h)eerlijke koffie en gezonde snacks en bovendien: ergonomische bureaus en stoelen. Verder is er genoeg ruimte om te kunnen overleggen, te zoomen en te bellen. En zeker niet onbelangrijk, leuke mensen om je heen. Wij hebben dat allemaal bij elkaar gebracht en dat ook nog voor een fijne prijs. Alles lekker no-nonsense en op basis van vertrouwen en fair use. Ben je nieuwsgierig, maak dan vooral vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding en/of een keertje proef werken.

Sponsoren en partners

Moore MTH

Accountants- en advieskantoor

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Wij heten iedereen tijdens de Open Bedrijvendag van harte welkom op ons kantoor, gevestigd op Kraanspoor 16 in Amsterdam Noord. Aanmelden van te voren is niet nodig, u kunt van 10.00-16.00 uur vrijblijvend kennismaken met ons bevlogen team financiële specialisten.

Over het bedrijf

Wij zijn specialist in financiële, fiscale en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate en personal finance en recovery. Wij geloven dat ondernemers écht het verschil maken. Voor onze welvaart. Voor ons welzijn. Voor Nederland. En daarbuiten. Al ruim 70 jaar ondersteunen wij met trots de ondernemer en stimuleren we de ondernemersgeest. Met ruim 450 medemedewerkers vanuit 13 vestigingen is het onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Om ondernemers te helpen succesvol te zijn in een veranderende wereld.


Sponsoren en partners

ArtemInnov Consultancy

Business consultancy: Innovatie consulting & coaching voor ondernemers, bedrijfseigenaren en creatieve teams.

 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Vrij inlopen tussen 13.00 en 16.00 uur/interactieve discussies/vragen beantwoorden over business & innovatie/snelle bedrijfsscans.

Over het bedrijf

ArtemInnov Consultancy biedt business coaching voor ervaren of startende ondernemers. Helpt ondernemers doorbreken met authentieke innovatie. De kern van de coaching is om de eigenheid en creativiteit van ondernemers als USP voor hun business in te zetten. Een unieke aanpak, die praktische agile business strategie met persoonlijke ontwikkeling combineert. Ik heb jarenlange ervaring met innovatie en product management in corporate en middelgrote bedrijven gedistilleerd naar principes die voor een ondernemer het beste werken. De missie is om echte persoonlijke branding en creativiteit van de ondernemer met het unieke business concept te verbinden.

Sponsoren en partners