OpenBedrijvendag / Deelnemers Open Bedrijvendag / Zakelijke dienstverlening

Bizqit

ICT-bedrijf

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wij zetten tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord onze deuren wagenwijd voor je open tussen 10.00-16.00 uur. Je bent van harte welkom als je een stage zoekt, je wilt oriënteren op een baan in de ict, of als je met ons bedrijf wilt kennismaken? Kom dan verder, aanmelden is niet nodig. Graag tot dan!

 

Over het bedrijf

Bizqit levert IT-services in de breedste zin van het woord. Onze scope aan diensten omvat dan ook alles: van werkplekbeheer tot security-oplossingen, van Microsoft implementaties tot telefonie en van serverbeheer tot videoconferences. Zo is je kantoorautomatisering tot in de puntjes geregeld en heb jij één aanspreekpunt voor al je automatiseringsvraagstukken.  

Sponsoren en partners

Willem Coorn Mediator & Vertrouwenspersoon

Mediator & Vetrouwenspersoon

 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Op de Open Bedrijvendag kun je met mij een kosteloze afspraak maken om een conflict, dat je op je pad hebt, met mij te bespreken. Dat kan een Arbeids-, Zakelijk of Familieconflict zijn en ook een conflict op het gebied van Ongewenst Gedrag. Ik zal je een conflictadvies geven en het gesprek dat we hebben wordt vertrouwelijk behandeld.

Daarnaast krijgen VEBAN bedrijven 10% korting als ze mij inschakelen als Extern Vertrouwenspersoon. Bel voor een afspraak 06-86655198

 

Mijn werkzaamheden

Arbeids- en Zakelijke Mediation
De angel eruit halen, de communicatie verbeteren en weer kijken naar de toekomst.

Vertrouwenspersoon en Integrale Veranderkunde Adviseur
Ondersteunen van de melder, geven voorlichting en ondersteunen bij interventies voor herstel van ‘verwaarloosde organisaties’.

Familie Mediation
Echtscheidingen en familiegeschillen. Samen stap voor stap zoeken naar een toekomstperspectief.

Over het bedrijf

Ik ben Willem Coorn, MfN-registermediator en LVV-registervertrouwenspersoon. Ik ben gehuwd, vader van twee, opa van vier kleinkinderen en woonachtig in Zunderdorp in de metropool van Amsterdam.

“Omstandigheden heb je niet altijd in de hand, wel hoe je er mee omgaat”
Door de jaren heen heb ik geleerd om met conflicten om te gaan en die op te lossen, zowel privé als zakelijk. Uit eigen ervaring weet ik dat het belangrijk is om zorgvuldig te scheiden. Mediation bestond nog niet tijdens mijn zoektocht in 1992.

Zakelijk gezien vervulde ik functies op strategisch niveau en zocht een weg tussen verschillende of tegengestelde belangen. Het ombuigen van stellingnames, het daadwerkelijk verbinden en samenwerken gaat me goed af. Vanuit deze persoonlijke interesse ben ik me verder gaan specialiseren, gericht op het voorkomen van conflicten. Door deze kennis en ervaring kan ik waarde toevoegen.

Mijn motto is samen oplossen. Solve2gether. Ik wil partijen helpen om de dialoog weer aan te gaan, omdat dit de manier is om te begrijpen waar het werkelijk over gaat. Vanuit de dialoog ontstaat een gemeenschappelijk verhaal en dat maakt de weg vrij voor het zoeken naar oplossingen die daarbij passen. Als mediator focus ik niet alleen op een overeenkomst, maar op wat partijen echt nodig hebben voor een bevredigend vervolg

Bij Arbeidsmediation (en zakelijke mediation) breng ik de communicatie weer op gang en help ik partijen los te komen van hun standpunten en kijken naar elkaars belangen om vandaar uit naar mogelijke opties te zoeken.

Als Vertrouwenspersoon richt ik me op het ondersteunen van de melder, het geven van voorlichten aan de organisatie en het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan het management.

Als Integrale Veranderkunde Adviseur richt ik me op advisering, bemiddeling en training. Ruim 30 jaar (senior) managementervaring heeft me geleerd om conflicten om te buigen naar een win-win situatie. Dat betekent vertrouwen opbouwen, verbinding maken, in gesprek gaan, tot de kern van het probleem komen, de angel eruit halen en samen oplossingen bedenken die bestendig zijn. Deze kwaliteiten dragen bij aan opbouwen van een duurzame relatie met en in organisaties, het creëren van een veilige werkomgeving en bij het inspireren van het individu.

Bij echtscheidingen en overige familiegeschillen zorg ik ervoor dat beide partijen weer open staan voor elkaars zorgen en wensen. Zorgvuldigheid is daarbij belangrijk. Afhankelijk van jullie wensen bepalen we de snelheid waarmee we het proces doorlopen. Bij echtscheiding is het mediation proces dé manier om afspraken te maken over een ouderschapsplan, alimentatie, boedelscheiding, samengebracht in een echtscheidingsconvenant.


Sponsoren en partners

Kromhouthal I Evenementen aan de Overkant BV

Evenementenlocatie/Evenementenbureau

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Kromhouthal en evenementenbureau Evenementen aan de Overkant zetten hun deuren wagenwijd open tijdens de Open Bedrijvendag op vrijdag 19 april!

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met onze evenementenlocatie en ons evenementenbureau: of je nu een baan zoekt, een locatie voor je event of gewoon nieuwsgierig bent! Kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Voor een rondleiding kun je één van de medewerkers aanspreken, van te voren aanmelden is niet nodig.

Tot vrijdag 19 april!

Over het bedrijf

De Kromhouthal dankt zijn naam aan de rijke historie van de hal en het omliggende gebied. Vroeger was dit de thuisbasis van de Kromhout, producent van grote scheepsmotoren. Jarenlang was het terrein het decor van noeste arbeid. Die rijke historie wordt niet alleen in de naam gekoesterd, maar is ook nog steeds overal zichtbaar en voelbaar en geeft elk event extra glans.

Tel daarbij op de creatieve en bruisende omgeving van Amsterdam Noord op, de prachtige ligging aan het IJ, en de enorme flexibiliteit die een grote fabriekshal biedt; en je hebt een toplocatie voor elk denkbaar event. Niet voor niets organiseerde De Kromhouthal al grote events als de Affordable Art Fair, Emerce E-day, Dance4Life, en grote corporate events voor bedrijven als Google, Booking.com en Mercedes. Van beurs tot congres, van productpresentatie tot galadiner; De Kromhouthal is geschikt voor elk type event.


Sponsoren en partners

DeltaSafe Groep B.V.

Hét beveiligingsbedrijf van Amsterdam

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

10:00 uur en 12:00 uur Kennismaking met het Werk van de Beveiliger

In deze sessies bieden we een inleiding tot het werk van de beveiliger. We zullen de deelnemers meenemen door de verschillende facetten van deze functie, en de taken en verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken uitlichten. De sessie duurt ongeveer een uur.

Aanmelden vereist

Stuur een email aan info@deltasafegroep.nl

Over het bedrijf

DeltaSafe Groep is hét beveiligingsbedrijf in Amsterdam en omgeving dat al meer dan 27 jaar bestaat. Met onze ruime ervaring en expertise in alle facetten van beveiliging zijn wij in staat om geheel vrijblijvend een gedegen advies te geven aan bedrijven. Of het nu gaat om beveiligingsdiensten, beveiligingssystemen of veiligheidsopleidingen: onze adviseurs komen altijd met de juiste oplossing. Elke onderneming is verschillend; maatwerk is onze oplossing en onze mensen maken het verschil!


Sponsoren en partners

Aanmelden