OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Sport en recreatie

Lightning VR

Leisure / Virtual Reality Events

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Lightning VR, gamestudio die VR games ontwikkelt, zet zijn deuren open voor geïnteresseerden tijdens de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober!

Je kunt deze spelen zien en wellicht doen in onze arcade op de Asterweg 19E1 in Amsterdam Noord. Deze arcade hebben we voorzien van de laatste techniek op VR gebied. Wij proberen om onze games voor bredere groepen toegangelijk te houden, dus bij ons is niet alles blind schieten, maar hebben wij bijvoorbeeld een escape room. Mocht je interesse hebben voor dit leuke en unieke uitje, meld je dan aan voor een afspraak via onderstaande e-mailadres.

Je bent dan van harte welkom!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan ralph@lightningvr.com

Over het bedrijf

Wij zijn een gamestudio die VR games ontwikkelen. Deze spellen kun je spelen in onze arcades in Amsterdam en Delft. Deze arcades hebben we voorzien van de laatste techniek op VR gebied. Wij bestaan sinds 2017 en zijn binnen Nederland de beste en meest beordeelde VR ervaring. Wij proberen om onze games voor bredere groepen toegangelijk te houden, dus bij ons is niet alles blind schieten, maar hebben wij bijvoorbeeld een escape room. Mocht je nog zoeken naar een leuk en uniek uitje, laat het dan gerust weten.

Sponsoren en partners

Adri AAA – Rondleidingen Amsterdam Noord

Rondleidingen in Amsterdam-Noord

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Tijdens de Open Bedrijvendag geef ik vanaf  ‘De Werkplek’ een aantal korte fietstours van 1 uur met belangstellende bezoekers door Amsterdam-Noord. Interesse? Neem dan wel je eigen fiets mee!

 

Over het bedrijf

Adri Amsterdam Avontuur Architectuur (Adri AAA) verzorgt rondleidingen te voet of per fiets in Amsterdam-Noord op het gebied van avontuur en architectuur. Er is keuze uit een aantal standaard rondleidingen, maar op verzoek is maatwerk mogelijk. Rondleidingen worden gegeven aan: bedrijven, organisaties, vrienden en vriendinnengroepen, families en aan nieuwe bewoners van Amsterdam-Noord. Adri AAA leidt je over kleine kronkelweggetjes, eeuwen oude dijken, door prachtige tuindorpen en industrieterreinen in transformatie.

Sponsoren en partners

Rien de Wolf BV

Dé specialist in outdoor, kamperen, watersport en hengelsport

  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Vrije inloop tussen 10.00-16.00 uur. Van harte welkom bij ons in de winkel!


Sponsoren en partners

Aanmelden