Winclove Probiotics

Productiebedrijf en kennisinstituut

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Kom langs en ontdek de wereld van probiotica!
Waar denk jij aan bij bacteriën? Dat het kleine beestjes zijn die je niet kunt zien? Dat ze op vieze plekken zitten, of dat je er ziek van kunt worden? Dat klopt allemaal, maar er zijn gelukkig ook een heleboel goede bacteriën die ons juist helpen gezond te blijven! Deze goede bacteriën worden probiotica genoemd. Winclove Probiotics doet onderzoek naar de effecten van probiotica op onze gezondheid en ontwikkelt probiotische formuleringen.

Volg op vrijdag 19 april een expeditie door Winclove en kom meer te weten over probiotica. Leer de goede bacteriën kennen, ontdek je eigen bacteriën in het laboratorium en maak kennis met Winclove medewerkers onder het genot van een hapje en een drankje

Wat
Presentatie, proefjes, rondleiding, kennismaken met Winclove medewerkers en proeverijen

Wanneer
Vrijdag 19 april van 10:00 tot 13:30 uur
Inloop vanaf 09:45 uur

Starttijden sessies
Presentatie (duur 25 min.)
10:00 uur
11:00 uur
12:00 uur

Rondleiding (duur 30 min.)
10:30 uur
11:30 uur
12:30 uur

Aanmelden is niet vereist tenzij je met een groep komt met meer dan 8 personen. Meld je dan aan via hr@winclove.nl

Wie
Stage-/werkzoekenden, carrièreswitchers, buurtbewoners

Waar
Winclove Probiotics
Tt. Vasumweg 221
Amsterdam-Noord

Over het bedrijf

Bij Winclove Probiotics willen we samen impact maken door wereldwijd de kwaliteit van leven te verbeteren met onze premium probiotica. Ons nieuwe, duurzame pand in Amsterdam-Noord dat speciaal voor ons is ontworpen, vormt het hart van al onze activiteiten. Kom langs en bekijk onze nieuwe supermoderne productiefaciliteit, innovatieve laboratoria en prachtige kantooromgeving!

GPTW
Sinds 2020 zijn wij een Great Place to Work. Collega’s hebben vertrouwen in elkaar en zijn trots op het werk dat zij doen.

B CORP
Als B Corp zetten we ons aantoonbaar en continu in voor een gezonde samenleving, economie en planeet.

 


Sponsoren en partners

Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA)

Onderzoekscentrum

 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt en registratie is gesloten.

Op vrijdag 19 april doet de Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA) mee aan de Open Bedrijvendag van de Vereniging van Bedrijven in Amsterdam-Noord (VEBAN). Tussen 10:30 en 12:00 uur kunnen bezoekers meekomen met een labtour en ontdekken hoe onze minifabrieken eruitzien, wat ze doen en hoe ze bijdragen aan de omschakeling naar schonere energie. Daarnaast is er een kleine markt ingericht waar bezoekers onder het genot van een hapje en drankje onderzoekers kunnen ontmoeten en alles te weten komen over onder andere elektrisch laden op megaschaal de productie van groene waterstof en wat de verschillende organisaties op de campus verder zoal doen.

We kijken ernaar uit om alle gasten die zich hebben aangemeld te verwelkomen op vrijdag 19 april!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan communications-etca@shell.com

Over het bedrijf

Veel veelbelovende innovaties halen niet de eindstreep. Dat kan en moet beter om de energietransitie echt te versnellen. Daarom is de Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA) door Shell in het leven geroepen. Alles in ETCA draait om het verder ontwikkelen van innovatieve energieoplossingen en deze zo snel mogelijk op de markt te krijgen. Het doel van ETCA is om de juiste mensen, de echte innovators, op één plek samen te brengen. Sinds de opening in juni 2022, hebben 24 innovatieve partijen zich aangesloten bij de campus. Het is een verzameling van start-ups, welbekende grote bedrijven en academies die elkaar hebben gevonden om aan de Noordelijke oever van het IJ de energietransitie vorm en vaart te gaan geven.

Sponsoren en partners

Tri-Sure Closures

Productiebedrijf

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens de open dag op 19 april 2024 willen wij u de gelegenheid bieden om een kijkje achter de schermen te komen nemen in onze fabriek. Er is vrije inloop in onze kantine tussen 10 uur en 15 uur en we organiseren rondleidingen door de fabriek om 10 uur, 11 uur en 14 uur. Mocht u aan een rondleiding willen deelnemen verzoeken we u vriendelijk om u van tevoren aan te melden door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres (thomas.holwerda@tri-sure.com) en door te geven voor welk tijdstip en met hoeveel personen u zich wilt aanmelden.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het zijn dat we met de tijden of groepsgrootten moeten schuiven. Hierover zullen we u dan informeren.

Over het bedrijf

Op vrijdag 19 april 2024 organiseert de VEBAN de derde Open Bedrijvendag Amsterdam Noord. Ook Tri-Sure zal hieraan meedoen.

Wie zijn wij?
In 1919 vestigde Bernhard van Leer zich aan de Asterweg en produceerde in de beginjaren sigarendoosjes en later stalen vaten voor de raffinaderij van Shell. Sinds 1933 worden er aan de Asterweg uitsluitend stalen vatsluitingen geproduceerd. Dat doen we met succes, want Tri-Sure is wereldwijd de grootste fabrikant van stalen vatsluitingen.

Sinds 2001 is Tri-Sure een onderdeel van het Amerikaanse ondernemen Greif Inc.

Tri-Sure in de Buiksloterham – onze rol in de buurt

Ons bedrijf bevindt zich al ruim 100 jaar in de Buiksloterham. Met ongeveer 130 medewerkers uit Amsterdam Noord en omgeving produceren wij 5 dagen per week en 24 uur per dag. Overdag gaat dit gepaard met de nodige verkeers- en vrachtbewegingen en op warme dagen ook met geluid – dan staan de fabrieksdeuren open voor frisse lucht.

De laatste jaren is er veel veranderd in onze buurt en hebben we er veel nieuwe buren bijgekregen. In een steeds drukker wordende buurt vinden wij het belangrijk om goed onderling contact te hebben. Mochten we onverhoopt een keer last van elkaar hebben dan weten we elkaar snel en op een prettige manier te vinden.


Sponsoren en partners

Excelsior Zonwering

Zonwering en raamdecoratie

 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

De deuren van ons bedrijf zijn geopend tijdens de Open Bedrijvendag op 19 april 2024.

Je bent van harte welkom!

Over het bedrijf

Excelsiorzonwering is een bedrijf wat raamdecoratie en zonwering verkoopt en monteert. Dit doen we voor  zowel de particuliere als zakelijke markt, waaronder horeca bedrijven en een aantal VVE’s.

Sponsoren en partners

DAMEN Shiprepair Amsterdam

Scheepsreparatie en constructiebedrijf

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Onze werf en Staalfabriek zijn uniek in haar soort

‘We zijn een oude rot in het vak, toegespitst op het verduurzamen van zeeschepen.’

Kom naar onze werf en fabriek om een stukje Amsterdam te ervaren waar oude ambachten gecombineerd worden met een moderne, duurzame en menselijke manier van werken. Zie met eigen ogen wat we doen om grote zeeschepen te verduurzamen.

Op vrijdag 19 april kun je de dokken, de schepen, machines en onze vakmensen van dichtbij meemaken. Je krijgt een rondleiding met de mogelijkheid om een unieke foto te (laten) maken bij 1 van de dokken. We hebben prachtige schepen en projecten liggen! We bespreken graag met jou de mogelijkheden voor een stage of werkzaamheden die je zou kunnen gaan doen. Je kunt je vragen stellen onder het genot van een kop koffie.

Aanmelden kun je via deze link.

Over het bedrijf


Sponsoren en partners

Aanmelden