BUNK HOTEL AMSTERDAM

Hotel/Restaurant

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Programma volgt t.z.t.

Over het bedrijf

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy. We hebben een monumentale kerk getransformeerd tot ontmoetingsplaats voor mensen van ver en dichtbij. Voor reizigers, buurtbewoners en creatievelingen. Regelmatig organiseren we events in ons restaurant en onze andere gedeelde ruimtes. Dit omdat we gastvrijheid opnieuw willen uitvinden.

Bij BUNK kun je verdwalen in verwondering. Je wordt getriggerd door kunst, (h)eerlijke voeding en een oprechte glimlach op de gezichten van onze medewerkers. Hier is comfort en luxe voor iedereen beschikbaar. Voel je vrij om je eigenzinnige zelf te zijn en creëer nieuwe verhalen om mee naar huis te nemen.


Sponsoren en partners

BUNK HOTEL AMSTERDAM

Hotel/Restaurant

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Bij Bunk Amsterdam ben je, zoals altijd, de hele dag welkom om binnen te lopen!

Wij geven je graag informatie over alle mogelijkheden om bij ons te komen werken. Of je nou een stageplek zoekt binnen het hotel of op ons support office, een bijbaan of toe bent aan de volgende stap in je carrière als parttime of fulltime. Onze HR experts en de mensen die alles weten over elke afdeling, staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook kan je bij Bunk elke dag terecht om te flexwerken. Verder hebben we inspirerende ruimtes voor meetings & events, een restaurant voor lunch & diner met je collega’s, een bar voor uit de hand lopende vrijmibo’s & borrels. Daarnaast kunnen we praten over elke andere wens en onze mogelijkheden. Vraag maar raak voor alle ins en outs.

Niet te vergeten: onze Pods en kamers. Ons assortiment gaat van een bed in onze gedeelde slaapzaal (Pod), standaard kamers tot kamers voor 3, 4 of 5 personen en Epic kamers. Meer weten over de mogelijkheden en (vaste) afspraken? We vertellen je er graag meer over.

Gewoon nieuwsgierig, maar nog niet gericht op zoek naar een baan, werk- of slaapplek? We lopen graag een rondje met je door het pand om te laten zien hoe we de oude Rita-kerk hebben omgebouwd tot Bunk Hotel Amsterdam.

We vinden het leuk om te weten dat je komt  (amsterdam@bunkhotels.com), maar je kan ook gewoon zonder aanmelding binnenlopen!

Over het bedrijf

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy. We hebben een monumentale kerk getransformeerd tot ontmoetingsplaats voor mensen van ver en dichtbij. Voor reizigers, buurtbewoners en creatievelingen. Regelmatig organiseren we events in ons restaurant en onze andere gedeelde ruimtes. Dit omdat we gastvrijheid opnieuw willen uitvinden. Bij BUNK kun je verdwalen in verwondering. Je wordt getriggerd door kunst, (h)eerlijke voeding en een oprechte glimlach op de gezichten van onze medewerkers. Hier is comfort en luxe voor iedereen beschikbaar. Voel je vrij om je eigenzinnige zelf te zijn en creëer nieuwe verhalen om mee naar huis te nemen.

Sponsoren en partners

Cannibale Royale du Nord

Restaurant

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Welkom bij Canibale Royal du Nord!

Ben je op zoek naar een te gekke locatie voor je volgende event, gewoon geïnteresseerd of denk je na over een carrière in de horeca? Kom dan op vrijdag 7 oktober 12.00 en 17.00u langs bij Cannibale Royale du Nord op de NDSM-werf.

De gehele dag ben je welkom voor een kopje koffie en een praatje, een rondleiding of doe mee aan onze mini workshop cocktail shaken. Ook kan er geproefd worden van een selectie van onze gerechten. Van te voren aanmelden is niet nodig. Tot vrijdag 7 oktober!

 

Over het bedrijf

Cannibale Royale is de plek om jezelf te zijn, te ontspannen en vooral van goed eten te genieten. Van freaks tot femme fatales, van eerste dates tot familiebijeenkomsten; iedereen is welkom om zichzelf eens lekker te laten gaan.

Een oase in het centrum van Amsterdam, een drinkgelegenheid, jouw late-night bestemming vol juicy ribs, burgers, steaks en soulful salads..! Elke vestiging van Cannibale Royale serveert altijd goed eten en vlees van de grill, creatieve cocktails en craft bieren.

Of het nou voor brunch, lunch, borrel, diner of late-night diner is. Alleen ingrediënten van de beste kwaliteit worden gebruikt om vervolgens te nuttigen in onze atmosferische, gezellige en altijd drukbezette vestigingen. Cannibale is niet ‘gewoon’ een restaurant, maar een beleving.

Kom wanneer je wilt, blijf zo lang je wilt en ga zoals je wilt

Dig in. Drink up!

Un Bisou de Cannibale Royale


Sponsoren en partners

NH Amsterdam Noord Hotel

Hotel

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Onze deuren zijn geopend van 10.00 – 16.00 uur.
Wij ontvangen u graag met een klein hapje en drankje.
Wij verzorgen elke half uur een rondleiding zonder aanmelding.

Deelnemen aan één van onderstaande workshops van +/- 20 minuten?
Geef de tijd, naam en aantal personen door via onderstaand mailadres! 
11.00 uur Housekeeping > Bedden opmaken
12.00 uur Snijtechnieken
13.00 uur Housekeeping > Bedden opmaken
14.00 uur Snijtechnieken
15.00 uur Cocktail workshop
15.30 uur Cocktail workshop

Aanmelden vereist

Stuur een email aan s.vinkenvleugel@nh-hotels.com

Over het bedrijf

NH Amsterdam Noord Hotel**** ligt in een hippe stadswijk, op een rustige plek. Het centrum van de stad is eenvoudig te bereiken met de gratis shuttleservice van het hotel. We hebben 290 ruime, frisse gekleurde kamers, verdeeld over 6 verdiepingen. Qua inrichting hebben de kamers volop eigentijdse flair en ze beschikken over een groot aantal extra's. Onze gasten kunnen de dag op hun gemak beginnen met een internationaal ontbijtbuffet. We hebben een stijlvol restaurant/ bar en de roomservice is 24 uur per dag beschikbaar. Andere pluspunten zijn parkeergelegenheid en gratis fitnessfaciliteiten.

Sponsoren en partners

Kromhouthal I Evenementen aan de Overkant BV

Evenementenlocatie/Evenementenbureau

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Leer/werktraject
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig
 • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Kromhouthal en evenementenbureau Evenementen aan de Overkant zetten hun deuren wagenwijd open tijdens de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober!

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met onze evenementenlocatie en ons evenementenbureau: of je nu een baan zoekt, een locatie voor je event of gewoon nieuwsgierig bent! Kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Voor een rondleiding kun je één van de medewerkers aanspreken, van te voren aanmelden is niet nodig.

Mocht je je toch graag van te voren willen aanmelden voor een rondleiding, dan kun je mailen naar: vincent@kromhouthal.com

Tot vrijdag!

Over het bedrijf

De Kromhouthal dankt zijn naam aan de rijke historie van de hal en het omliggende gebied. Vroeger was dit de thuisbasis van de Kromhout, producent van grote scheepsmotoren. Jarenlang was het terrein het decor van noeste arbeid. Die rijke historie wordt niet alleen in de naam gekoesterd, maar is ook nog steeds overal zichtbaar en voelbaar en geeft elk event extra glans.

Tel daarbij op de creatieve en bruisende omgeving van Amsterdam Noord op, de prachtige ligging aan het IJ, en de enorme flexibiliteit die een grote fabriekshal biedt; en je hebt een toplocatie voor elk denkbaar event. Niet voor niets organiseerde De Kromhouthal al grote events als de Affordable Art Fair, Emerce E-day, Dance4Life, en grote corporate events voor bedrijven als Google, Booking.com en Mercedes. Van beurs tot congres, van productpresentatie tot galadiner; De Kromhouthal is geschikt voor elk type event.


Sponsoren en partners

Aanmelden