Meet Your Stranger – Locatie De Werkplek

Leverancier van digital playgrounds voor events

  • Leer/werktraject
  • Business to business

Programma

Kom tijdens de openbedrijvendag langs bij De Werkplek voor een preview van een Meet Your Stranger sessie.

Sessie 16:00 – 16:20 – “AR met oog voor de ander”

Telefoon goed opgeladen? Tot vrijdag!

Over het bedrijf

We staren te veel op onze telefoons. Met een voorovergebogen houding missen we het contact met onze omgeving. Maar wat als je de telefoon eens op de wereld om je heen richten, en op de mensen die je daar aantreft? Dankzij de techniek 'augmented reality' opent zich dan een wereld aan leuke mogelijkheden. "Meet Your Stranger" biedt interactieve toepassingen aan die je niet alleen maar tezamen met anderen beleeft. Vernieuwend, fun maar ook een prima conversation starter. Ideaal dus voor events, congressen, bedrijfsuitjes of elke andere situatie waarin het leuk of zinvol is om een groep mensen met elkaar in contact te brengen.

Sponsoren en partners

Kunstenaar Henk Veen

Atelier kunstenaar

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

“Door mijn atelier open te stellen, de drempel hiermee omlaag te brengen, hoop ik nieuwsgierigen over de streep te trekken om eens een kijkje te nemen waar ik werk en wat ik precies doe en vooral de sfeer te proeven van mijn schilderijen waar ik mijn leven en mijn verhalen uitschilder op doek”, vertelt Veen. Maar behalve schilderijen is er veel meer te zien bij de kunstenaar en een mooie gelegenheid om grote en kleine en bijzondere kunstwerken te bewonderen in zijn “snoepwinkel”. Mooie kunst cadeaus voor de speciale decembermaand, maar ga vooral vrijblijvend een kijkje nemen waar hij werkt, woont en zijn inspiratie vandaan haalt.

Wie de kunstenaar op de open bedrijvendag op 19 april tussen 10.00 en 16.00 uur bezoekt in zijn atelier aan huis op de Bergmolen 31 mag zelf een gratis tekening uitzoeken. Iedereen is welkom en toegang is gratis!

Meer informatie op www.henkveen.nl en www.henkveen.com

Over het bedrijf

Wie is kunstenaar Henk Veen

Henk Veen, rasechte Amsterdammer, haalt zijn inspiratie uit het leven dat hij leeft in Amsterdam. Hierdoor zijn de schilderijen van zijn hand heel herkenbaar en hij probeert de gevoelige en dagelijkse, soms komische werkelijkheid, vol liefde en passie in kleur op het doek te zetten.

Wanneer je kijkt naar de schilderijen van vroeger en nu, kan je voelen en zien dat zijn stijl zich ontwikkeld heeft en hij door de jaren heen geleefd heeft in een wervelwind van ervaringen, welke hij prachtig weet te verwoorden in zijn kunst.

Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen. Hij schildert levendige kleurrijke doeken welke zich kenmerken door de "laag over laag" techniek, welke hierdoor en door de nevel van de spuitverf meer diepte geeft en de kleuren een warme uitstraling krijgen. Henk Veen kiest altijd voor een tastbaar beeld, waarbij de slogans de figuren op het doek kracht doen bijzetten. Het gros van zijn schilderijen laten zien waar het bij Henk Veen om draait: muziek, sport, realiteit, relaties, ontspanning en liefde!

Opvallende projecten zoals in 2008, 2009, 2010 en 2014 heeft Henk het aandenken mogen maken voor de businesslopers van de Dam tot Dam, waarbij in 2009 hij het Nike Zondagsshirt heeft ontworpen. En natuurlijk het project voor de Cruyff Foundation, waarbij hij 2 weken lang heeft geschilderd met diverse BN-ers in de hoeketalage van de Bijenkorf Amsterdam, waaronder met Johan Cruijff zelf en de Henk Veen Johan Cruijff tram die vier maanden lang door Amsterdam heeft gereden. Tevens heeft Henk Veen de cover van de cd-single ontworpen voor de single van rapper Rocks THC voor de Cruyff Foundation "Alleen kun je niets, je moet het samen doen", voor Ziggi "All Obstacles", rapband THC "Geef mij maar Amsterdam" en Dave Dekker “Echte vriendschap”. De kunstenaar is bekend om zijn evenementen Kunstplein op Keukenhof, Dam tot Dam en Rembrandtplein als organisator, welke genoemd wordt als “Het leukste kunstevenement van het jaar”. Internationale bekendheid van de exposities in het Louvre – Parijs, waarbij de kunstschilder de aanmoedigingsprijs “Prix Special” heeft mogen ontvangen. De “DNA” van de kunstenaar zal voor altijd terug te vinden zijn in het Amsterdam Museum met kunstverkeersborden uit het project wat hij opgezet heeft, waarbij hij in 2012 de winnaar is geworden van de Hein Roethofprijs 2012 en de Theo Fransman Eremedaille en Zilveren Pluim Politie heeft mogen ontvangen vanwege het succesvolle project. Tegenwoordig lopen toeristen - all over the World – in de tshirts uit de souvenirwinkels in Amsterdam, Volendam en de Zaanse Schans.

Meer informatie op www.henkveen.nl en www.henkveen.com


Sponsoren en partners

STRAAT museum

Museum & Evenementenlocatie

  • Business to business

Programma

Op zoek naar een unieke locatie voor je vergadering, business meeting of bedrijfsevenement? STRAAT biedt een scala aan mogelijkheden:

• Vergaderruimte met een prachtig uitzicht op de NDSM-werf
• Diverse event decks voor zakelijke borrels met een adembenemend uitzicht op onze kunstwerken
• Begeleide tours door het museum & over de NDSM-werf
• Graffiti- en street art-workshops als teambuildingactiviteit
• Privédiners te midden van prachtige kunstwerken
• Capaciteit voor 10 tot 1000 gasten

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met iris@straatmuseum.com en plan een afspraak in voor een vrijblijvende rondleiding tijdens de open bedrijvendag in Amsterdam Noord.

Tijdens jouw afspraak:
• Nemen we je persoonlijk mee op rondleiding door ons museum
• Ontdek je hoe we onze faciliteiten perfect kunnen laten aansluiten op jouw behoeften
• Geven we je alle details over wat STRAAT kan betekenen voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst of evenement

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan iris@straatmuseum.com

Over het bedrijf

Welkom bij STRAAT Museum, de ultieme plek waar kunst, creativiteit en cultuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. We bevinden ons op de historische NDSM-werf in Amsterdam Noord en bieden een bruisende en inspirerende omgeving voor bezoekers van alle leeftijden en achtergronden. Bij STRAAT Museum laten we de levendige wereld van graffiti en street art tot leven komen, met zowel gevestigde internationale namen als opkomende talenten die hun werk hier tentoonstellen. Elk kunstwerk heeft zijn eigen verhaal en nodigt uit tot diepe reflectie en discussie. Naast het bewonderen van kunst bieden we een scala aan educatieve en interactieve programma's, zoals workshops, rondleidingen en evenementen. Onze missie is om de grenzen van creativiteit te verleggen, nieuwe perspectieven te bieden en een positieve impact te hebben op onze gemeenschap. Of je nu een kunstliefhebber bent, op zoek bent naar inspiratie of gewoon op zoek bent naar een unieke culturele ervaring, we heten je van harte welkom bij STRAAT Museum. Kom langs en laat je onderdompelen in de wereld van graffiti en street art.

Sponsoren en partners

Aanmelden