OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Advocaten en notarissen

AM Arbeidsrecht

Advocatenkantoor

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Je kunt mij op vrijdag 7 oktober tijdens de Open Bedrijvendag ontmoeten bij De Werkplek tussen 13.00-16.00 uur en aansluitend bij Borrel DeLuxe.
Ik geef van 14:00 – 14:20u in de Expo Loods van de Werkplaats een workshop. Aan de hand van quizvragen leg ik uit aan welke strenge regels een ontslag op staande voet moet voldoen. Waarvoor, wanneer en hoe geef je het? Of belangrijker: juist niet?

Benieuwd of het goed zit met je rechtsgevoel, of gewoon nieuwsgierig naar dit spannende onderdeel van het arbeidsrecht? Doe dan mee en ding mee naar de quizprijs! Alle deelnemers gaan sowieso naar huis met goede verhalen. Leuk voor bij de netwerkborrel na afloop. Want waarom mocht iemand wel op staande voet worden ontslagen vanwege het opeten van wat overgebleven pinda’s, maar niet van cashewnoten? Ik leg het je uit.

Kijk voor meer informatie over het programma in de Werkplek op https://www.de-werkplek.nl/programma

Aanmelden vereist

Stuur een email aan am@am-arbeidsrecht.nl

Over het bedrijf

Ik ben Anne Martine de Jong, oprichter van AM Arbeidsrecht. Als arbeidsrecht-specialist help ik werkgevers en werknemers bij alles wat raakt aan het arbeidsrecht. Denk daarbij aan het opstellen of beoordelen van arbeidsovereenkomsten, het updaten van personeelshandboeken, het voeren van exit-onderhandelingen of ontbindingsprocedures, en het begeleiden van medezeggen-schapstrajecten met de OR. Ook ben ik sparringspartner voor HR-teams. Ik neem mijn cliënten zoveel mogelijk werk uit handen, en bepaal samen wat de beste werkwijze en koers is. Daarbij houd ik het altijd eenvoudig en helder. In mijn praktijk draait het om het behalen van het hoogste inhoudelijke niveau, gecombineerd met de beste strategische aanpak. Onder hoge druk zorg ik voor overzicht en rust in het proces.

Sponsoren en partners

Aanmelden