BeamSystems verzorgt als technisch partner de ledenvergadering van VEBAN

30 april

Om op een veilige manier toch de algemene ledenvergadering door te laten gaan, heeft BeamSystems samen met het bestuur en bureau van VEBAN een plan gemaakt om de vergadering online te presenteren.

Door middel van een complete livestream regieset met 3 camera’s, was het mogelijk om de vergadering op verschillende online platforms te volgen en ook om vragen te stellen vanuit huis. De vragen werden live beantwoord door de presentatoren in de BeamSystems studio. Powerpoint en filmpjes werden via de regieset ingestart.

In samenwerking met VEBAN is ervoor gekozen om de studio te personaliseren naar eigen huisstijl. BeamSystems denkt in overleg met de klant mee over de gewenste opstelling en mogelijkheden om de studio naar wens te realiseren. Uiteraard kan de livestream ook plaats vinden vanaf een inspirerende evenementenlocatie zoals de NDSM-werf of vanuit uw eigen kantoor.

BeamSystems werkt bij alle livestream producties volgens de RIVM richtlijnen. Zo is er altijd een gepaste afstand tussen de technici en presentatoren en worden vooraf de maatregelen besproken.

Benieuwd naar andere livestream opties of meer informatie inwinnen?
Klik dan op deze link en zie wat de mogelijkheden zijn, of neem direct contact op met BeamSystems via 020 427 1010.