Tri-Sure Closures

Productiebedrijf

 • Stageplekken
 • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
 • Oriënteren op werk
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens de open dag op 19 april 2024 willen wij u de gelegenheid bieden om een kijkje achter de schermen te komen nemen in onze fabriek. Er is vrije inloop in onze kantine tussen 10 uur en 15 uur en we organiseren rondleidingen door de fabriek om 10 uur, 11 uur en 14 uur. Mocht u aan een rondleiding willen deelnemen verzoeken we u vriendelijk om u van tevoren aan te melden door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres (thomas.holwerda@tri-sure.com) en door te geven voor welk tijdstip en met hoeveel personen u zich wilt aanmelden.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het zijn dat we met de tijden of groepsgrootten moeten schuiven. Hierover zullen we u dan informeren.

Over het bedrijf

Op vrijdag 19 april 2024 organiseert de VEBAN de derde Open Bedrijvendag Amsterdam Noord. Ook Tri-Sure zal hieraan meedoen.

Wie zijn wij?
In 1919 vestigde Bernhard van Leer zich aan de Asterweg en produceerde in de beginjaren sigarendoosjes en later stalen vaten voor de raffinaderij van Shell. Sinds 1933 worden er aan de Asterweg uitsluitend stalen vatsluitingen geproduceerd. Dat doen we met succes, want Tri-Sure is wereldwijd de grootste fabrikant van stalen vatsluitingen.

Sinds 2001 is Tri-Sure een onderdeel van het Amerikaanse ondernemen Greif Inc.

Tri-Sure in de Buiksloterham – onze rol in de buurt

Ons bedrijf bevindt zich al ruim 100 jaar in de Buiksloterham. Met ongeveer 130 medewerkers uit Amsterdam Noord en omgeving produceren wij 5 dagen per week en 24 uur per dag. Overdag gaat dit gepaard met de nodige verkeers- en vrachtbewegingen en op warme dagen ook met geluid – dan staan de fabrieksdeuren open voor frisse lucht.

De laatste jaren is er veel veranderd in onze buurt en hebben we er veel nieuwe buren bijgekregen. In een steeds drukker wordende buurt vinden wij het belangrijk om goed onderling contact te hebben. Mochten we onverhoopt een keer last van elkaar hebben dan weten we elkaar snel en op een prettige manier te vinden.


Sponsoren en partners

Treffer Uitzendbureau

Uitzend en Werving & Selectie

 • Stageplekken
 • Oriënteren op werk
 • Business to business
 • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wat staat er voor jou op het programma bij Treffer?

 • Maak kennis met ons team, zelfs als je gewoon nieuwsgierig bent;
 • Ontdek waar je op moet letten bij het solliciteren;
 • Creëer jouw persoonlijke cv met onze cv-generator en ontvang het direct met de perfecte lay-out in je inbox;
 • Ontdek jouw talenten en stel al je vragen tijdens een speeddate in verschillende branches;
 • Praat met de experts van de Treffer Academy en ontdek welke opleidingen en cursussen jouw droombaan kunnen realiseren.

Met meer dan 113 openstaande vacatures in diverse branches kunnen wij jou helpen om de juiste keuze te maken. Twijfel je over welke richting je op wilt? Of je nu denkt aan logistiek, productie, bouw, techniek of een kantoorbaan, bij Treffer kan het allemaal! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de perfecte match. We kijken naar jouw talenten en vinden het bedrijf dat echt bij jou past. Onze persoonlijke aanpak heeft al duizenden mensen geholpen aan een vaste baan, en we staan klaar om ook jou te helpen!

Over het bedrijf

Treffer Uitzendbureau is een familiebedrijf. Werken wij binnenkort met jou samen? Dan word je ook een beetje familie. We willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons. We maken altijd persoonlijk kennis met onze werkgevers en uitzendkrachten, zodat we weten wat jou drijft en wat bij je past, daardoor kunnen we de beste match maken. Mireille van Wendel heeft 16 jaar geleden Treffer opgericht in Heerhugowaard. Haar visie is om een persoonlijke touch in de wereld van arbeidsbemiddeling te bewerkstelligen. En dat is zeker gelukt! Na 16 jaar in Heerhugowaard naam te hebben gemaakt was het tijd voor een nieuwe vestiging in Amsterdam Noord. Nu willen wij hier onze manier van arbeidsbemiddeling aan de man brengen: persoonlijk, eerlijk en open. Onze deur staat tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord voor iedereen open. Wij ontvangen jullie graag persoonlijk in onze vestiging in Noord! Hartelijke groet, Team Treffer

Sponsoren en partners

Aanmelden