SJOUK coaching – Locatie De Werkplek

Coach

  • Oriënteren op werk

Programma

Gratis speedcoachsessie met Sjoukje Bonekamp
Loop je vast met je bedrijf? Heb je behoefte om even te sparren met een coach? Dat kan!
Ik ben op de open bedrijvendag van 14.00 – 15.45 uur beschikbaar voor een gesprek van 30 minuten. Klinkt kort, maar ik zorg ervoor dat je met een paar tips weer verder komt.
Klik op de link hieronder om je in te schrijven op het tijdstip dat jou uitkomt. Er is niet veel plek dus wees er snel bij!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan info@sjouk.com

Over het bedrijf

Als zzp'er weet ik hoe belangrijk het is om af en toe even stil te staan en met iemand te sparren; 'Doe ik nog wat ik wil doen of wordt het tijd om andere keuzes te maken? Is het tijd om nieuwe paden te bewandelen?' Een speedcoachsessie kan je het juiste duwtje geven om weer in beweging te komen. Met ruim 20 jaar ervaring als coach kom ik snel tot de kern.

Sponsoren en partners

Studio Binnenstad

  • Motorkade 9
  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business

Programma

De deuren van ons bedrijf zijn geopend tijdens de Open Bedrijvendag op 19 april 2024.

Je bent van harte welkom!

Over het bedrijf

Enjoy our endless extensive experience in brand activation and product solutions for your wildest dreams. ​ Studio Binnenstad is the executer of talent, perseverance and quality to contribute to one's desires. We stand with both legs in the present and never stop asking the right questions. Our goal is to make the world a better, more interesting and fun place. We are pursuing this goal by thinking outside of the box, staying innovative but most importantly, putting our hearts in everything we make.

Sponsoren en partners

Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA)

Onderzoekscentrum

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt en registratie is gesloten.

Op vrijdag 19 april doet de Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA) mee aan de Open Bedrijvendag van de Vereniging van Bedrijven in Amsterdam-Noord (VEBAN). Tussen 10:30 en 12:00 uur kunnen bezoekers meekomen met een labtour en ontdekken hoe onze minifabrieken eruitzien, wat ze doen en hoe ze bijdragen aan de omschakeling naar schonere energie. Daarnaast is er een kleine markt ingericht waar bezoekers onder het genot van een hapje en drankje onderzoekers kunnen ontmoeten en alles te weten komen over onder andere elektrisch laden op megaschaal de productie van groene waterstof en wat de verschillende organisaties op de campus verder zoal doen.

We kijken ernaar uit om alle gasten die zich hebben aangemeld te verwelkomen op vrijdag 19 april!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan communications-etca@shell.com

Over het bedrijf

Veel veelbelovende innovaties halen niet de eindstreep. Dat kan en moet beter om de energietransitie echt te versnellen. Daarom is de Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA) door Shell in het leven geroepen. Alles in ETCA draait om het verder ontwikkelen van innovatieve energieoplossingen en deze zo snel mogelijk op de markt te krijgen. Het doel van ETCA is om de juiste mensen, de echte innovators, op één plek samen te brengen. Sinds de opening in juni 2022, hebben 24 innovatieve partijen zich aangesloten bij de campus. Het is een verzameling van start-ups, welbekende grote bedrijven en academies die elkaar hebben gevonden om aan de Noordelijke oever van het IJ de energietransitie vorm en vaart te gaan geven.

Sponsoren en partners

STRAAT museum

Museum & Evenementenlocatie

  • Business to business

Programma

Op zoek naar een unieke locatie voor je vergadering, business meeting of bedrijfsevenement? STRAAT biedt een scala aan mogelijkheden:

• Vergaderruimte met een prachtig uitzicht op de NDSM-werf
• Diverse event decks voor zakelijke borrels met een adembenemend uitzicht op onze kunstwerken
• Begeleide tours door het museum & over de NDSM-werf
• Graffiti- en street art-workshops als teambuildingactiviteit
• Privédiners te midden van prachtige kunstwerken
• Capaciteit voor 10 tot 1000 gasten

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met iris@straatmuseum.com en plan een afspraak in voor een vrijblijvende rondleiding tijdens de open bedrijvendag in Amsterdam Noord.

Tijdens jouw afspraak:
• Nemen we je persoonlijk mee op rondleiding door ons museum
• Ontdek je hoe we onze faciliteiten perfect kunnen laten aansluiten op jouw behoeften
• Geven we je alle details over wat STRAAT kan betekenen voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst of evenement

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan iris@straatmuseum.com

Over het bedrijf

Welkom bij STRAAT Museum, de ultieme plek waar kunst, creativiteit en cultuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. We bevinden ons op de historische NDSM-werf in Amsterdam Noord en bieden een bruisende en inspirerende omgeving voor bezoekers van alle leeftijden en achtergronden. Bij STRAAT Museum laten we de levendige wereld van graffiti en street art tot leven komen, met zowel gevestigde internationale namen als opkomende talenten die hun werk hier tentoonstellen. Elk kunstwerk heeft zijn eigen verhaal en nodigt uit tot diepe reflectie en discussie. Naast het bewonderen van kunst bieden we een scala aan educatieve en interactieve programma's, zoals workshops, rondleidingen en evenementen. Onze missie is om de grenzen van creativiteit te verleggen, nieuwe perspectieven te bieden en een positieve impact te hebben op onze gemeenschap. Of je nu een kunstliefhebber bent, op zoek bent naar inspiratie of gewoon op zoek bent naar een unieke culturele ervaring, we heten je van harte welkom bij STRAAT Museum. Kom langs en laat je onderdompelen in de wereld van graffiti en street art.

Sponsoren en partners

Aanmelden