Willem Coorn Mediator & Vertrouwenspersoon

Mediator & Vetrouwenspersoon

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Op de Open Bedrijvendag kun je met mij een kosteloze afspraak maken om een conflict, dat je op je pad hebt, met mij te bespreken. Dat kan een Arbeids-, Zakelijk of Familieconflict zijn en ook een conflict op het gebied van Ongewenst Gedrag. Ik zal je een conflictadvies geven en het gesprek dat we hebben wordt vertrouwelijk behandeld.

Daarnaast krijgen VEBAN bedrijven 10% korting als ze mij inschakelen als Extern Vertrouwenspersoon. Bel voor een afspraak 06-86655198

 

Mijn werkzaamheden

Arbeids- en Zakelijke Mediation
De angel eruit halen, de communicatie verbeteren en weer kijken naar de toekomst.

Vertrouwenspersoon en Integrale Veranderkunde Adviseur
Ondersteunen van de melder, geven voorlichting en ondersteunen bij interventies voor herstel van ‘verwaarloosde organisaties’.

Familie Mediation
Echtscheidingen en familiegeschillen. Samen stap voor stap zoeken naar een toekomstperspectief.

Over het bedrijf

Ik ben Willem Coorn, MfN-registermediator en LVV-registervertrouwenspersoon. Ik ben gehuwd, vader van twee, opa van vier kleinkinderen en woonachtig in Zunderdorp in de metropool van Amsterdam.

“Omstandigheden heb je niet altijd in de hand, wel hoe je er mee omgaat”
Door de jaren heen heb ik geleerd om met conflicten om te gaan en die op te lossen, zowel privé als zakelijk. Uit eigen ervaring weet ik dat het belangrijk is om zorgvuldig te scheiden. Mediation bestond nog niet tijdens mijn zoektocht in 1992.

Zakelijk gezien vervulde ik functies op strategisch niveau en zocht een weg tussen verschillende of tegengestelde belangen. Het ombuigen van stellingnames, het daadwerkelijk verbinden en samenwerken gaat me goed af. Vanuit deze persoonlijke interesse ben ik me verder gaan specialiseren, gericht op het voorkomen van conflicten. Door deze kennis en ervaring kan ik waarde toevoegen.

Mijn motto is samen oplossen. Solve2gether. Ik wil partijen helpen om de dialoog weer aan te gaan, omdat dit de manier is om te begrijpen waar het werkelijk over gaat. Vanuit de dialoog ontstaat een gemeenschappelijk verhaal en dat maakt de weg vrij voor het zoeken naar oplossingen die daarbij passen. Als mediator focus ik niet alleen op een overeenkomst, maar op wat partijen echt nodig hebben voor een bevredigend vervolg

Bij Arbeidsmediation (en zakelijke mediation) breng ik de communicatie weer op gang en help ik partijen los te komen van hun standpunten en kijken naar elkaars belangen om vandaar uit naar mogelijke opties te zoeken.

Als Vertrouwenspersoon richt ik me op het ondersteunen van de melder, het geven van voorlichten aan de organisatie en het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan het management.

Als Integrale Veranderkunde Adviseur richt ik me op advisering, bemiddeling en training. Ruim 30 jaar (senior) managementervaring heeft me geleerd om conflicten om te buigen naar een win-win situatie. Dat betekent vertrouwen opbouwen, verbinding maken, in gesprek gaan, tot de kern van het probleem komen, de angel eruit halen en samen oplossingen bedenken die bestendig zijn. Deze kwaliteiten dragen bij aan opbouwen van een duurzame relatie met en in organisaties, het creëren van een veilige werkomgeving en bij het inspireren van het individu.

Bij echtscheidingen en overige familiegeschillen zorg ik ervoor dat beide partijen weer open staan voor elkaars zorgen en wensen. Zorgvuldigheid is daarbij belangrijk. Afhankelijk van jullie wensen bepalen we de snelheid waarmee we het proces doorlopen. Bij echtscheiding is het mediation proces dé manier om afspraken te maken over een ouderschapsplan, alimentatie, boedelscheiding, samengebracht in een echtscheidingsconvenant.


Sponsoren en partners

Aanmelden