Joop Harmans XL Fietsen en Scooters

Fietsen en scooterbedrijf

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business

Programma

Op vrijdag 19 april a.s. gooien we bij Joop Harmans XL onze deuren open voor iedereen die interesse heeft. Of je nu op zoek bent naar een boeiende baan in de fiets- en scooterbranche, of gewoon nieuwsgierig bent naar ons bedrijf, je bent van harte welkom in ons nieuwe pand aan de Netwerkweg.

Benieuwd naar wat Joop Harmans XL te bieden heeft? Loop op 19 april gerust binnen! We staan klaar om met iedereen in gesprek te gaan die:

  • Op zoek is naar een uitdagende baan in een gloednieuwe werkomgeving.
  • Zich oriënteert op werk in de mobiliteitsbranche.
  • Op zoek is naar een stageplaats.
  • Interesse heeft in een leer-/werktraject.
  • Of op welke andere manier dan ook geïnteresseerd is in ons prachtige familiebedrijf van 77 jaar.

We leiden je graag rond en beantwoorden al je vragen.

Op zoek naar een baan waar je trots op kunt zijn? Bij ons werk je aan moderne e-bikes en kun je rekenen op een goed salaris. Wil je groeien en samenwerken met ervaren vakmensen en jong talent? In onze gloednieuwe werkplaats repareer je diverse fietsen, van e-bikes tot racefietsen. Wij zijn dealer van gerenommeerde merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Riese Muller, Union, Koga, RIH, Urban Arrow, Trek, Loekie, BSP, Betroniq & Phatfour Fatbike.

Elke monteur heeft zijn eigen moderne werkplek met persoonlijk gereedschap. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel; wij streven naar een tevreden klant bij het verlaten van onze winkel.

Binnen ons dynamische team werken we dagelijks aan hoogwaardige fietsen en nieuwe mobiliteitsoplossingen voor diverse opdrachtgevers. Bij Joop Harmans XL beschik je over de nieuwste technieken voor een branche die continu in ontwikkeling is. Wil je dit zelf ervaren? Kom dan langs in ons prachtige bedrijfspand.

Je bent van harte welkom op vrijdag 19 april van 10:00 tot 16:00 uur aan de Netwerkweg 11 in Amsterdam-Noord voor een rondleiding, een kopje koffie en een goed gesprek. We kijken uit naar je komst!

Over het bedrijf

Joop Harmans XL Fietsen en Scooters is al meer dan 75 jaar gevestigd in Amsterdam Noord. Wij verkopen fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters, onderdelen en accessoires. Ook zijn wij in het bezit van een moderne werkplaats waar wij reparaties en onderhoud uitvoeren voor particulieren en bedrijven. Tevens verzorgen wij opleidingen binnen ons bedrijf. Vanaf 1 April 2024 zijn wij gevestigd aan de Netwerkweg 11 in Amsterdam Noord. Hier openen wij de grootste fietsenwinkel van Amsterdam. Bijna 1100m2 fiets- en scooterplezier !

Sponsoren en partners

Aanmelden