IdeaCompany – Locatie De Werkplek

Ideeënbureau

  • Business to business

Programma

workshop: Rek je denken op, er is meer mogelijk dan je denkt

Zit je wel eens vast in je denken? Zie je soms maar één oplossing? Lenig denken is te leren! En een kwestie van oefenen. In deze mini-workshop Creatief Denken gaan we daar mee aan de slag. Om de rek in je denken weer te vinden. Want, er is altijd meer mogelijk dan je denkt.
door Marijke Krabbenbos

14.00 – 14.30 bij De Werkplek, expoloods

Aanmelden vereist

Stuur een email aan marijke@ideacompany.nl

Over het bedrijf

De IdeaCompany helpt mensen en organisaties aan ideeën. geen advies, geen uitvoering, alleen ideeën. IdeaCompany doet dit met de volgende diensten: - faciliteren brainstormsessies - trainingen Creatief Denken - personal brainstormsessies - implementatie van ideamanagement

Sponsoren en partners

IMAGO print, sign & display

Reclame, standbouw, interieurbouw, signing, events

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

We openen onze deuren van 10 tot 15 uur.

Benieuwd naar wat er zich afspeelt binnen onze creatieve werkplaats in Amsterdam-Noord?

Dan ben je van harte welkom!

Over het bedrijf

Uw imago wordt voor een belangrijk deel bepaald door uw visuele communicatie. IMAGO is gespecialiseerd in het realiseren van al uw reclame uitingen. Als print- en signbedrijf bieden we u met onze moderne digitale productie veel verschillende mogelijkheden. Sinds onze oprichting in 1989 werken we voor verschillende reclamebureaus, ontwerpers, fotografen en grafische collega’s. Maar ook voor multinationals en bedrijven uit het MKB.

Sponsoren en partners

IJskoud

Koel- en klimaattechniek

  • Stageplekken
  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

De deuren van ons bedrijf zijn geopend tijdens de Open Bedrijvendag op 19 april 2024.

Je bent van harte welkom!

Over het bedrijf

Wij zijn een modern familiebedrijf met een hecht team van zo’n dertig medewerkers. Technische vakmensen, uiteraard, maar ook administratieve, commerciële en logistieke professionals, die helemaal thuis zijn in de wereld van de koel- en klimaattechniek.

Werken bij IJskoud is leuk en afwisselend. De ene dag sta jij op het dak van een groot ziekenhuis te werken aan een grote klimaatinstallatie, de andere dag ben je bezig om het productieproces van een kippenboer zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sta je de week erna in de accuruimte van de metro, en vervolgens achter de coulissen van het concertgebouw.

Je bent altijd direct betrokken bij klanten en projecten en via onze IJskoud Academie kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. IJskoud blijft in beweging. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe collega’s die carrière willen maken in koel- en klimaattechniek. Ben jij onze nieuwste aanwinst? We komen graag met je in contact!

Wij staan vrijdag 19 april vanaf 14:00 uur voor je klaar!


Sponsoren en partners

Aanmelden