Actie DeltaSafe Groep resulteert in mooie donatie Stichting Muziek aan Bed

25 maart

Op donderdag 7 maart heeft DeltaSafe Groep, samen met een vijftal andere bedrijven uit Amsterdam-Noord, waaronder ook VEBAN-leden, een cheque uitgereikt aan Stichting Muziek aan Bed.

Muziek aan Bed is in 2010 opgericht door de cellisten Tjakina Oosting en Marieke van der Heyden. Aanvankelijk speelden ze alleen in kinderziekenhuizen in Nederland. Inmiddels zijn zij actief in 25 ziekenhuizen en zorginstellingen en spelen de cellisten voor kinderen, volwassenen en mensen met dementie.

De gift kwam voort uit de introductie van een nieuwe dienstverlening van DeltaSafe Groep: 3-in-1 SmartSafe. Bij het lanceren kregen de eerste 5 VEBAN-leden die met hun bedrijf gebruik gingen maken van dit abonnement de mogelijkheid om hun 10% actiekorting te doneren aan Stichting Muziek aan Bed.

De eerste 5 bedrijven waren stuk voor stuk enthousiast en zodoende ook aanwezig bij het overhandigen van de cheque.

De betrokkenen: Peter Wolfs (DeltaSafe Groep), Peter van der Pijll (Glashandel Noord), Martin Deurwaarder (De Waard Bouw),  Menno Jansma (John BV), Debbie Damme (Damme Kunststoffen) en Suzanne Hemmer (BovenIJ ziekenhuis).

De cheque met een mooi bedrag en een prachtige bos bloemen zijn in het BovenIJ ziekenhuis aangeboden aan Tjakina Oosting en Marieke van der Heyden (in het midden op de foto). Voor de locatie is gekozen omdat zij ook regelmatig optreden voor de kinderen in het BovenIJ ziekenhuis.