Nieuw lid Absolute Delicious verzorgt catering tijdens de VEBAN Kerstborrel

04 december

In de uitnodiging voor onze Kerstborrel heeft u het misschien al opgemerkt. Nieuw VEBAN-lid Absolute Delicious zal voor overheerlijke catering zorgen. Vanaf de Johan van Hasseltweg verzorgen zij sinds 1999 van alles op het gebied van eten en drinken. Een barbecue, borrel, buffet, high-tea, lunch of walking dinner: Absolute Delicious denkt graag met u mee voor passende catering op maat.

De huidige eigenaar Johan was al vanaf zijn stage betrokken bij Absolute Delicious. Toen de vorige eigenaar besloot zich op andere zaken te richten, heeft hij het bedrijf overgenomen. Met maar liefst 17 medewerkers verzorgt hij nu catering voor bedrijven, events en andere gelegenheden. En hij heeft een aantal vaste locaties in Amsterdam-Noord, waaronder: Krijtmolen d’Admiraal, Undercurrent, de Escape Factory en de Buiksloterkerk.

Ambachtelijke leveranciers, duurzame en dagverse productie, ervaren koks en enthousiaste bediening zijn hét recept van catering door Absolute Delicious. Dat zij al ervaring hebben in de Buiksloterkerk is voor de VEBAN Kerstborrel natuurlijk hartstikke mooi meegenomen.

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje op de website van Absolute Delicious. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Johan en zijn team via info@absolute-delicious.nl of +31(0)20 – 494 27 23.