Visser

Kantoorinrichting

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Welkom bij Visser!

Al sinds 1984 is Visser dé expert op gebied van ergonomie en kantoordesign. In onze showroom inspireren wij je graag met alle kennis en innovaties om jouw werkplek tot een fijne plek te maken. Van kleine start-ups tot grote multinationals: Visser begeleid iedereen bij het realiseren van een optimaal kantoordesign afgestemd op de wensen en functionaliteit.

Tijdens de Open Bedrijvendag hebben wij van 10.00-16.00u diverse kennissessies op gebied van:
– Ergonomie: laat testen of jouw werkplek goed ingesteld is en ervaar het verschil tussen diverse zitoplossingen (tip: neem een foto van je werkplek mee!).
– Eerste Hulp Bij Inrichtingsvraagstukken: Boek een speeddate met onze Interior Designer.
– Akoestiek en geluidsoverlast op de werkvloer: dit zijn de gouden tips!
Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Ook in onze showroom:

Workshop ‘van Ongewenst Gedrag’ naar ‘Veilige Werkplek’ door Willem Coorn, mediator en vertrouwenspersoon
Ongewenst gedrag komt met name voor in een onveilige werkomgeving, terwijl in een (psychologische) veilige werkomgeving dit gedrag juist in de kiem wordt gesmoord.
Aan de hand van een korte inleiding en een aantal stellingen gaan we met elkaar in gesprek over hoe je kunt omgaan met ongewenst gedrag en hoe je psychologische veiligheid creëert en daarmee groei en innovatie kunt stimuleren.

Willem Coorn organiseert deze workshop samen met de firma Visser: Visser biedt haar klanten een totaalpakket aan op gebied van ergonomie, kantoorinrichting, verlichting en akoestiek en Willem ondersteunt organisaties bij het creëren van een psychologisch veilige werkomgeving. Wil je de workshop graag bijwonen? Meld je dan aan bij Willem Coorn via onderstaande e-mailadres aan voor de ochtend workshop van 10.00-11.30u of middag workshop van 14.00-15.30u.  Aanmelden: willem.coorn@solve2gether.nl

Over het bedrijf

Welkom bij Visser! Al sinds 1984 is Visser dé expert op gebied van ergonomie en kantoordesign. In onze showroom inspireren wij je graag met alle kennis en innovaties om jouw werkplek tot een fijne plek te maken. Van kleine start-ups tot grote multinationals: Visser begeleidt iedereen bij het realiseren van een optimaal kantoordesign afgestemd op de wensen en functionaliteit.

Sponsoren en partners

Aanmelden