OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

Autodealer

  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Van Mossel Peugeot in Amsterdam Noord, uw partner in de mobiliteit.

U bent van harte welkom om bij ons binnen te lopen, de verse koffie met een heerlijk gebakje staan voor u klaar.

Bent u benieuwd naar de nieuwste modellen, elektrisch rijden of wilt u onze gave bedrijfswagens zien? Of misschien wilt u een kijkje nemen in de werkplaats? Het is allemaal mogelijk! Of u nu benieuwd bent wat er mogelijk is op gebied van mobiliteit of dat u geïnteresseerd bent in een baan in de mobiliteit. Wees welkom!

Uiteraard kunt u ook bij ons lekker gluren bij de buren, dat gaan wij ook doen op deze leuke dag. En u verlaat onze vestiging niet met lege handen, er staat een leuke goodie bag voor u klaar. Op is wel op. Graag tot de 24ste!

Aanmelden vereist

Nee, u kunt gewoon inlopen.

Over het bedrijf

Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord is al jaren een begrip in Noord. Wij zijn officiele Peugeot dealer en leveren zowel nieuwe als gebruikte Peugeot’s. Tevens hebben wij een werkplaats voor onderhoud van alle merken. De dealerholding Van Mossel bestaat al meer dan 70 jaar en heeft meer dan 250 winkels in Nederland, Belgie en Luxemburg. Wij hebben alles in huis voor maximale ontzorging. Van lease tot schadeherstelbedrijf. Een vast aanspreekpunt voor alle mobiliteit.


Sponsoren en partners