Tri-Sure Closures

Productiebedrijf

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wat kunt u van ons verwachten?

Tijdens de open dag op 19 april 2024 willen wij u de gelegenheid bieden om een kijkje achter de schermen te komen nemen in onze fabriek. Er is vrije inloop in onze kantine tussen 10 uur en 15 uur en we organiseren rondleidingen door de fabriek om 10 uur, 11 uur en 14 uur. Mocht u aan een rondleiding willen deelnemen verzoeken we u vriendelijk om u van tevoren aan te melden door een e-mail te sturen naar ons e-mailadres (thomas.holwerda@tri-sure.com) en door te geven voor welk tijdstip en met hoeveel personen u zich wilt aanmelden.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het zijn dat we met de tijden of groepsgrootten moeten schuiven. Hierover zullen we u dan informeren.

Over het bedrijf

Op vrijdag 19 april 2024 organiseert de VEBAN de derde Open Bedrijvendag Amsterdam Noord. Ook Tri-Sure zal hieraan meedoen.

Wie zijn wij?
In 1919 vestigde Bernhard van Leer zich aan de Asterweg en produceerde in de beginjaren sigarendoosjes en later stalen vaten voor de raffinaderij van Shell. Sinds 1933 worden er aan de Asterweg uitsluitend stalen vatsluitingen geproduceerd. Dat doen we met succes, want Tri-Sure is wereldwijd de grootste fabrikant van stalen vatsluitingen.

Sinds 2001 is Tri-Sure een onderdeel van het Amerikaanse ondernemen Greif Inc.

Tri-Sure in de Buiksloterham – onze rol in de buurt

Ons bedrijf bevindt zich al ruim 100 jaar in de Buiksloterham. Met ongeveer 130 medewerkers uit Amsterdam Noord en omgeving produceren wij 5 dagen per week en 24 uur per dag. Overdag gaat dit gepaard met de nodige verkeers- en vrachtbewegingen en op warme dagen ook met geluid – dan staan de fabrieksdeuren open voor frisse lucht.

De laatste jaren is er veel veranderd in onze buurt en hebben we er veel nieuwe buren bijgekregen. In een steeds drukker wordende buurt vinden wij het belangrijk om goed onderling contact te hebben. Mochten we onverhoopt een keer last van elkaar hebben dan weten we elkaar snel en op een prettige manier te vinden.


Sponsoren en partners

Aanmelden