STRAAT museum

Museum & Evenementenlocatie

  • Business to business

Programma

STRAAT Museum is tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord speciaal open voor bedrijven, die geïnteresseerd zijn om zakelijke bijeenkomsten bij STRAAT te organiseren. We zijn open op afspraak van 10.00-16.00 uur. Graag afspraak maken voor een rondleiding en kennismakingsgesprek via onderstaande e-mailadres.

Uiteraard zijn wij tijdens de Open Bedrijvendag ook regulier open voor een museumbezoek. Ga dan voor kaartverkoop naar:  https://straatmuseum.com/en/tickets

Aanmelden vereist

Stuur een email aan events@straatmuseum.com

Over het bedrijf

Welkom bij STRAAT, het museum voor graffiti en street art. Wij streven ernaar onze passie voor deze spannende kunstvorm met het publiek te delen, en stellen zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent tentoon. STRAAT is een graffiti en street art museum voor iedereen, mogelijk gemaakt door een toegewijd team van liefhebbers. STRAAT is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf, zowel een nationaal monument als de grootste graffiti en street art speeltuin van Amsterdam. We bieden een volledige museale ervaring, als ook educatieve mogelijkheden en rondleidingen om al jouw street art vragen te beantwoorden. STRAAT Meetings & Events. STRAAT is de ideale locatie voor bedrijfsuitjes, vergaderingen, private dining, borrels en meer. Je kan op onze locatie kiezen uit meer dan 10 opties qua eventlocatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden of graag een vrijblijvende rondleiding?  Kom dan tijdens de Open Bedrijvendag op afspraak bij ons langs!  

Sponsoren en partners

Aanmelden