OpenBedrijvendag / Deelnemers Open Bedrijvendag / Kringloopbedrijf de Lokatie, Stichting

Kringloopbedrijf de Lokatie, Stichting

Kringloopwinkel

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Activiteiten tijdens Open Bedrijvendag – vrijdag 7 oktober 2022:

Rondleidingen
10.00u –  Twee rondleidingen van ca. 25 minuten voor maximaal 8 personen per rondleiding.
14.00u – Twee rondleidingen  van ca. 25 minuten voor maximaal 8 personen per rondleiding.
Tijdens deze rondleiding geven onze medewerkers jullie een kijkje bij achter de schermen van onze Kringloopwinkel aan de Distelweg 85.  Aanmelden graag van te voren via onderstaand e-mailadres, zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Huiskamer Meeting
11.00u – Huiskamer meeting voor geïnteresseerden tot maximaal 10 personen. Onze medewerkers geven op informele wijze informatie over de Lokatie op de Distelweg 85. Ook voor deze activiteit graag van te voren aanmelden via onderstaand e-mailadres.

Aanmelden vereist

Stuur een email aan info@delokatie.org

Over het bedrijf

Stichting kringloopbedrijf De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Door de werkwijze van kringloopbedrijven wordt er direct een besparing gerealiseerd op de CO2 uitstoot, blijkt uit onderzoek gedaan in 2008 door TNO bij een aantal kringloopbedrijven. Naast deze milieu opbrengsten biedt de organisatie werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Rekening houdend met de beperkingen van de deelnemers wordt er gewerkt aan uitbreiding van hun competenties en gezocht naar de benutbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom; “Eruit halen wat erin zit“. Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie is in 1996 opgericht vanuit de samenwerkende GGZ instellingen In Amsterdam als een Sociale Firma. Een sociale Firma kent naast de economische belangen als bedrijfscontinuering ook sociale doelstellingen op het gebied van werkgelegenheid. Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie heeft haar bestaansrecht bewezen de afgelopen jaren als kringloopbedrijf maar ook als werkgelegenheidsbedrijf.

Sponsoren en partners

Aanmelden