Spa 1001

Spa, wellness

  • Oriënteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Als privé spa waarbij je het complex afhuurt, is het bijna nooit mogelijk om de ruimte van te voren te zien. Dus kom naar de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord!

Op deze dag organiseren wij  een persoonlijk ontvangst voor ondernemers, geïnteresseerden en eventueel werkzoekenden (parttime).
Om alle bezoekers voldoende tijd en aandacht te kunnen geven, werken we met tijdslots van 30 minuten voor maximaal 6 personen per tijdslot. Het eerste tijdslot is van 10.00-10.30 uur en de laatste van 15.30-16.00u. Graag aanmelden via onderstaand e-mailadres.

Graag tot ziens op vrijdag 7 oktober bij Spa 1001!

 

Aanmelden vereist

Stuur een email aan noord@spa1001.nl

Over het bedrijf

Spa 1001 is dé privé spa met twee luxe vestigingen in Amsterdam. Bij onze wellness kunt u onbezorgd genieten voor elke gelegenheid en wij verzorgen een onvergetelijke dag voor u en uw gezelschap. Geniet in de ruime jacuzzi, Turkse stoomcabine met hemelplafond en Finse sauna. Kom tot rust in de schommel of loungebanken aan de open haard en kijk uw favoriete serie via Netflix. Een romantisch dagje uit samen met uw geliefde of vier een vrijgezellenfeest, verjaardag of babyshower in stijl. Vestiging Noord is ingericht voor maximaal twee personen. Bij vestiging West kunt u ook terecht met groepen tot 8 personen.

Sponsoren en partners

Aanmelden