OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / TOP Events & Hospitality / ROC TOP

TOP Events & Hospitality / ROC TOP

Onderwijsinstelling mbo

  • Stageplekken
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Kom kijken op de campus Events & Hospitality bij ROC TOP. We bieden u graag koffie of thee aan en u kunt zich aanmelden voor een rondleiding.

Ook verzorgen wij lunch met ons restaurant. Bekijk hier onze menukaart! Reserveringen en bestellingen graag vóór 24 september 2021 doorgeven via de restaurant Inside app: 06-31104877

Op de locatie is tijdens de Open Bedrijvendag ook Lima Advocatuur te gast om u te ontvangen. Bekijk dit bedrijf en het programma via deze link.

Aanmelden vereist

Geïnteresseerd in een rondleiding? Meld u aan bij onze receptie ROC TOP Events & Hospitality via adres events-hospitality@roctop.nl

Over het bedrijf

ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie. ROC TOP onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die aan studenten wordt gegeven. De organisatie heeft vier campussen in Amsterdam waar circa 4.000 studenten deelnemen aan ruim vijftig verschillende opleidingen. In totaal werken zo’n 450 medewerkers bij de organisatie.

Op de campus Events & Hospitality worden 14 opleidingen uitgevoerd die als thema Hospitality hebben. Naast Horeca Ondernemer leiden we op voor Toerisme, Leisure, Marketing Communicatie Evenementen, Beveiliging, Handhaver, Facilitair medewerker en manager en Sport&Recratie medewerker. Uniek in Nederland zijn de opleidingen : Digital Marketeer, M-Jaar en H-Jaar.

Wij maken het liefst onderwijs samen met het bedrijfsleven. Voorbeelden hiervan zijn: Hoe vergroot ik het aantal bezoekers met het opnieuw ontwerpen van het terras Double Tree; Risico Inventarisatie bij partners in Noord; meedenken met menukaart en kosten calculeren voor Noorderlicht; leer- en werktraject Beveiliging met G4S.


Sponsoren en partners