OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / Mediation Amsterdam

Mediation Amsterdam

Zakelijke en arbeidsmediations

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Mediation Amsterdam opent, in samenwerking met Forest Flint, tijdens de Bedrijvendag tussen 10:00 en 16:00 graag de deuren voor Noord!
(Let op: de activiteiten vinden plaats op het kantoor van Forest Flint aan het Kraanspoor, niet op het kantoor van Mediation Amsterdam).

Workshop
Om 11:00 en om 14:00 | geven we twee keer de Workshop “de echte prijs van een arbeidsconflict” waarbij zowel mediation- als arbeidsrechtelijke aspecten zullen worden belicht. De workshop is een co-productie van Mediation Amsterdam en Forest Flint aangezien beide aspecten zo belangrijk kunnen zijn in een conflictsituatie op de werkvloer. In een interactieve workshop bespreken we de situaties die bij uw organisatie spelen en belichten wij praktische aspecten, aanpak en tips. Door Eline van Tijn & Tabitha van den Berg (Mediation Amsterdam | www.mediationamsterdam.nl) en Brigitte den Outer en Myrthe Bijleveld (Forest Flint |  forestflint.com)

Vrije inloop
Vrij inlopen tussen 10.00 en 16.00 uur | informeel kennismaken en een kop koffie drinken met een van de mediators of met een van de advocaten. Of kom langs voor een conflictcoaching of om te sparren over een juridisch vraagstuk.

Aanmelden vereist

Voor de Workshop graag vóór 15 september 2021 aanmelden via een email aan info@forestflint.com. Graag het gewenste tijdstip waarop u de Workshop wilt volgen vermelden in de email (11:00 of 14:00).

Of zonder aanmelding kunt u vrij inlopen tussen 10:00 en 16:00 uur.

Over het bedrijf

Bij Mediation Amsterdam zijn we maatschappelijk betrokken én richten we ons voornamelijk op zakelijke conflicten en verschillende vormen van samenwerkingsproblemen. Tussen werkgever en werknemer, in teams of tussen afdelingen binnen organisaties en tussen eigenaren of vennoten.

We zijn geaccrediteerde MfN mediators met een pragmatische en empathische aanpak. Steeds zoeken we naar de balans tussen de emotionele impact van het conflict en de praktische, zakelijke kant van de kwestie. Onze missie: open, respectvolle dialogen met resultaat tot stand brengen. Samen met u op zoek naar een goede en vooral duurzame oplossing voor uw conflict.


Sponsoren en partners