Lima Advocatuur

Advocatenkantoor

  • Stageplekken
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

10.00 tot 11.00 uur: algemeen/kennismaking
Inloop voor geïnteresseerden over het beroep, te verlenen diensten en een werkweek van een advocaat en meest voorkomende conflicten in de praktijk.
Locatie: ROC TOP, NDSM-Straat 1

11:00 tot 12:00 uur: werk/stages
Vragenuurtje, uitleg beroep, inhoud en verdere informatie over stages en snuffelstages.
Locatie: ROC TOP, NDSM-Straat 1

13:00 tot 14:00 uur: Business to business
Inloop voor eenieder die kennis wil maken en welke diensten ik als advocaat kan bieden.
Locatie: ROC TOP, NDSM-Straat 1

14.30 tot 15.30 uur: juridisch spreekuur
juridisch inloopspreekuur waar juridische vragen/conflicten besproken kunnen worden.
Locatie: kantoor Lima Advocatuur, Kraanspoor 50/verdieping 6/office 602

Aanmelden vereist

Ja, via e-mail aan info@lima-advocatuur.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Over het bedrijf

Het aangedane onrecht ongedaan maken, dat kenmerkt mijn kantoor. Ik heb een advocatenkantoor en bedien zowel particulieren als MKB-ondernemers. Het kantoor is een jong, fris, scherp en gedreven advocatenkantoor. Ik ben sinds mei 2017 gevestigd in Amsterdam. Sinds 1 oktober 2020 bedien ik klanten vanuit Amsterdam-Noord. Het kantoor hanteert een pragmatische aanpak en is resultaatgericht. Verder houd ik de lijnen graag kort en werk zo effici├źnt mogelijk, voornamelijk digitaal, zonder de kwaliteit dan wel het belang van de rechtzoekende uit het oog te verliezen. Kortom, voor een persoonlijke gerichte op de rechtzoekende afgestemde aanpak bent u bij dit kantoor aan het juiste adres. Lees voor ervaringen van andere rechtzoekenden de recensies. Ik concentreer me op een aantal rechtsgebieden die onderlinge raakvlakken hebben, namelijk: bestuursrecht, huurrecht, omgevingsrecht, consumentenrecht. Ik help met name rechtzoekenden met het oplossen van juridische probleem en ook ondernemers met huurcontracten opstellen/nalopen/conflicten (bedrijfsruimte).

Ik behandel zowel zaken op betalende basis alsook op basis van gefinancierde rechtsbijstand voor rechtzoekenden die een advocaat niet zelf kunnen betalen. Lees gerust onder het kopje werkwijze of over ons over het kantoor en behandeling van het dossier. Verder verzorg ik ook maandelijks juridische spreekuren. Momenteel doe ik dit voornamelijk telefonisch en zo wil ik een bijdrage leveren aan de samenleving.


Sponsoren en partners