Lightning VR

Leisure / Virtual Reality Events

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Lightning VR, gamestudio die VR games ontwikkelt, zet zijn deuren open voor geïnteresseerden tijdens de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober!

Je kunt deze spelen zien en wellicht doen in onze arcade op de Asterweg 19E1 in Amsterdam Noord. Deze arcade hebben we voorzien van de laatste techniek op VR gebied. Wij proberen om onze games voor bredere groepen toegangelijk te houden, dus bij ons is niet alles blind schieten, maar hebben wij bijvoorbeeld een escape room. Mocht je interesse hebben voor dit leuke en unieke uitje, meld je dan aan voor een afspraak via onderstaande e-mailadres.

Je bent dan van harte welkom!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan ralph@lightningvr.com

Over het bedrijf

Wij zijn een gamestudio die VR games ontwikkelen. Deze spellen kun je spelen in onze arcades in Amsterdam en Delft. Deze arcades hebben we voorzien van de laatste techniek op VR gebied. Wij bestaan sinds 2017 en zijn binnen Nederland de beste en meest beordeelde VR ervaring. Wij proberen om onze games voor bredere groepen toegangelijk te houden, dus bij ons is niet alles blind schieten, maar hebben wij bijvoorbeeld een escape room. Mocht je nog zoeken naar een leuk en uniek uitje, laat het dan gerust weten.

Sponsoren en partners

Aanmelden