Lightning VR

VR Arcade/Game Studio

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Op 19 april nodigen we je van harte uit bij Lightning VR in Amsterdam Noord voor een exclusieve open dag, die deel uitmaakt van de VEBAN Open Bedrijvendag. Wij openen onze deuren van 12.00 tot 16.00 uur voor een bijzondere gelegenheid waarbij je de kans krijgt om een kijkje te nemen achter de schermen van de fascinerende wereld van virtual reality.

Tijdens je bezoek bieden we je een unieke blik op onze technologie en de mogelijkheden die virtual reality biedt. Je krijgt de kans om samen met vrienden of familie meer te leren over hoe wij werken en de passie die ons drijft in het creëren van ervaringen die de echte en virtuele wereld met elkaar verbinden.

We zullen uitgebreid uitleggen hoe we 200m2 aan ruimte omtoveren tot een speelveld waar de grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen. Je ontdekt ons breed scala aan in-house ontwikkelde concepten, variërend van avonturen in post-apocalyptische werelden vol zombies tot intense confrontaties en missies die je naar onbekende werelden leiden.

Let wel, het gaat hierbij om een informatieve sessie waarin we dieper ingaan op de magie achter de schermen. We willen je zo een volledig beeld geven van wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste VR-technologieën en hoe deze bijdragen aan het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Mis deze kans niet om meer te leren over de wereld van virtual reality en om zelf te zien wat Lightning VR te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en onze passie voor VR met je te delen. Welkom bij Lightning VR Noord!

Over het bedrijf

Lightning VR is een toonaangevend VR-gamebedrijf, al zes jaar pionierend met innovatieve technologie. Oorspronkelijk uit Nederland, bieden we nu ook ervaringen aan in Londen en Australië. Onze games, van Zombie shooters tot Escape rooms, zijn ontworpen voor meeslepende, herhalende speelervaringen. Met een hoge klantbeoordeling en een bewezen bedrijfsmodel streven we ernaar de beste VR-ervaringen op de markt te bieden.

Sponsoren en partners

Aanmelden