Klomp BV

Totaalinstallateur

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

09:00 tot 13:00 – workshops voor leerlingen van praktijk- tot havo-onderwijs
13:00 tot 15:30 – vrij inloop voor werkzoekende, zijinstromers en geïnteresseerden
15:30 tot 19:00 – VrijMiBo voor collega’s, familie en vrienden

Over het bedrijf

Als familiebedrijf met 60 jaar ervaring is Klomp dé totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Innovatie en duurzaamheid zit in ons DNA. Maatwerkoplossingen binnen de installatie-, energie-, en daktechniek is onze grote passie. Hiermee verduurzamen wij vastgoed en versnellen we de energietransitie. Onze gedreven vakspecialisten maken dagelijks impact op het leef- en werkcomfort van miljoenen Nederlanders. Klomp; doordacht duurzaam!

Kom binnen!
Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Sta je voor de keuze voor een vervolgopleiding en wil je kijken of de techniek iets voor jou is? Zoek je een stageplek? Woon je in de buurt en ben je benieuwd wat er bij Klomp allemaal gebeurt? Je bent op 19 april van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat 5.

Hoe het is om bij Klomp te werken?
Werken bij Klomp staat garant voor het hebben van plezier in jouw vak, mede door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Ons team bestaat uit aanpakkers. Je struikelt bij ons over de specialisten die graag hun kennis delen en over de jonge talenten die graag weer van jou leren. Maar wie kan er nu beter iets vertellen over hoe het werken bij Klomp is, als onze eigen medewerkers? Wil je met eigen ogen zien en beleven wat we in huis hebben? Kom langs! Met jouw eerste stap in ons bedrijf voel je direct de bevlogenheid, de passie voor techniek en het enthousiasme van de collega’s die je welkom heten. Wij kijken uit naar jouw komst!


Sponsoren en partners

Aanmelden