Klomp BV

Totaalinstallateur

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wat is er bij Klomp te doen tijdens de 2e Open Bedrijvendag?

10.00-12.00 uur  >Rondleiding en technische workshops
Ben jij docent op een praktijkgerichte VMBO of MBO opleiding en wil je jouw leerlingen kennis laten maken met technische beroepen? Op de Open Bedrijvendag laten wij ze live zien én ervaren hoe het er bij één van de meest innovatieve bedrijven in Amsterdam-Noord aan toe gaat! Wedden dat jouw leerlingen hier met een flinke dosis energie weer weggaan?

Meld jouw klas snel aan voor een rondleiding door ons hippe en duurzame bedrijf. Wij zullen jouw leerlingen inspireren met diverse workshops en laten ze kennis maken met innovatieve gebouw gebonden installaties. Zijn jullie erbij?
Klik op deze link om jullie aan te melden: https://klompbv.nl/open-bedrjivendag-2022/

12.00-15.00 uur >Speeddate voor werkzoekenden
Op zoek naar je droombaan? Wil je hogerop? Of zit je te denken aan een carrière switch naar de techniek? Wij maken graag wat extra tijd voor je vrij en vertellen je alle ins en outs over ons beroep. Tijdens een 1 op 1 speeddate bieden we je de kans in no time kennis te maken met ons bedrijf en ons vak. Zo kunnen we allebei aftasten of er meer in zit zonder verwachtingen. Is er van beide kanten een klik? Dan praten we op een later moment graag met je verder! Klik op deze link om je aan te melden: https://klompbv.nl/open-bedrjivendag-2022/

12.00–15.00 uur >Kijkje in de ‘keuken’ nemen?
Heb je weinig tot geen ervaring met (werken in) techniek, maar heb je altijd al eens willen zien hoe het eraan toe gaat? Of wil jij weten hoe we zakelijk vastgoed verduurzamen? Dan is dit het moment! Op 7 oktober laten we je met trots ons bedrijf zien! Laat je het ons weten als je komt? Klik op deze link om je aan te melden: https://klompbv.nl/open-bedrjivendag-2022/

 

 

Over het bedrijf

Klomp is van oorsprong een solide familiebedrijf in de gebouw gebonden techniek, opgericht in 1961. Sindsdien is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatieve samenwerkingspartner op het gebied van installatie-, dak- en energietechniek. Met alle specialisaties onder één dak is Klomp een full service partner; multi-inzetbaar van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. mp levert leef- en werkcomfort met innovatieve verduurzaming van huishoudens en bedrijven als speerpunt. Kom binnen! Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Sta je voor de keuze voor een vervolgopleiding en wil je kijken of de techniek iets voor jou is? Zoek je een stageplek? Woon je in de buurt en ben je benieuwd wat er bij Klomp allemaal gebeurt? Je bent op 7 oktober van harte welkom in ons duurzame bedrijfspand aan de Digitaalstraat 5. Hoe het is om bij Klomp te werken? Werken bij Klomp staat garant voor het hebben van plezier in jouw vak, mede door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Ons team bestaat uit aanpakkers. Je struikelt bij ons over de specialisten die graag hun kennis delen en over de jonge talenten die graag weer van jou leren. Maar wie kan er nu beter iets vertellen over hoe het werken bij Klomp is, als onze eigen medewerkers? Wil je met eigen ogen zien en beleven wat we in huis hebben? Kom langs! Met jouw eerste stap in ons bedrijf voel je direct de bevlogenheid, de passie voor techniek en het enthousiasme van de collega’s die je welkom heten. Wij kijken uit naar jouw komst!

Sponsoren en partners

Aanmelden