HEMA HQ

Hoofdkantoor

  • Stageplekken
  • Oriënteren op werk
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Van 10.00 tot 12.00 uur kun je gezellig bij HEMA komen kijken! We ontvangen je graag voor een rondleiding op (een deel van) het hoofdkantoor. Stel al je vragen of maak gewoon kennis onder genot van een kopje koffie of thee.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te ontvangen!

Aanmelden vereist

Een aanmelding zou fijn zijn, doe dit via deze link.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen tussen 10.00 en 12.00 uur!

Over het bedrijf

HEMA heeft iets wat anderen niet hebben; een uniek merk, zelf ontworpen producten en medewerkers met een echt HEMA hart. Al sinds 1926 zorgen wij bij HEMA met het HEMA hart en onze waarden dat we overal en altijd echt HEMA zijn.

Bij HEMA fiksen wij het met elkaar. Ons team bestaat uit allerlei verschillende types, talenten en specialisten. Niet alleen in de 750 winkels, maar ook op het hoofdkantoor en de distributiecentra. En wanneer je de handen uit de mouwen steekt kan je elke dag wat leren bij HEMA. En dat komt mooi uit: er is werk aan de winkel. Dus jouw leergierigheid en zin om aan de slag te gaan kunnen wij bij HEMA goed gebruiken.

Bij HEMA draag je niet alleen bij aan het HEMA hart en de vooruitgang van HEMA, maar draag je ook bij aan jouw eigen toekomst. Bij ons krijg je namelijk de ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Dit alles doen we tussen de gezellige lunchpauzes, teamborrels, afspraken en weekend-updates bij het koffiezetapparaat door. Bij HEMA kom je namelijk terecht in een fijn team met leuke collega’s en een goede werksfeer.


Sponsoren en partners