Green4energy.nl

Installatie bedrijf duurzame energie oplossingen

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Wat kun je bij ons verwachten op vrijdag 7 oktober?

10.00 – 12.00 uur | Rondleiding en technische workshops
Ben jij docent op een praktijkgerichte VMBO of MBO opleiding en wil jij jouw leerlingen kennis laten maken met technische beroepen? Op de Open Bedrijvendag laten wij ze live zien én ervaren hoe het er bij één van de meest innovatieve bedrijven in Amsterdam-Noord aan toe gaat! Wedden dat jouw leerlingen hier met een flinke dosis energie weer weggaan?

Meld jouw klas snel aan voor een rondleiding door ons hippe en duurzame bedrijf. Wij zullen jouw leerlingen inspireren met diverse workshops en laten ze kennis maken met innovatieve gebouw gebonden installaties. Zijn jullie erbij?

Meld jouw school/klas snel aan op:  https://green4energy.nl/open-bedrijvendag/

12.00 – 15.00 uur | Speeddate voor werkzoekenden
Op zoek naar je droombaan? Wil je hogerop? Of zit je te denken aan een carrière switch naar de techniek? Wij maken graag tijd voor je vrij en vertellen je alle ‘ins en outs’ over ons beroep. Tijdens een 1 op 1 speeddate bieden we je de kans in no time kennis te maken met ons bedrijf en ons vak. Zo kunnen we allebei aftasten of er meer in zit zonder verwachtingen.

Is er van beide kanten een klik? Dan praten we op een later moment graag met je verder!

Boek nu jouw speeddate op: https://green4energy.nl/open-bedrijvendag/

12.00 – 15.00 uur | Gluren bij de buren
Heb je weinig tot geen ervaring met (werken in) techniek, maar heb je altijd al eens willen zien hoe het eraan toe gaat? Of wil jij weten hoe we zakelijk vastgoed verduurzamen? Dan is dit het moment! Op 7 oktober laten we je met trots ons bedrijf zien! Laat je het ons weten als je komt gluren?

Klik voor meer info en aanmelden op: https://green4energy.nl/open-bedrijvendag/

15.30 – 17.00 uur | Familieborrel
Green4energy is van oorsprong een familiebedrijf. We vinden het dan ook belangrijk dat zowel onze medewerkers als hun families zich hier thuis voelen. Daarom sluiten we deze bijzondere dag graag gezellig met alle families af. Zo bieden we ook hen de mogelijkheid om en kijkje te nemen in ons prachtige en warme bedrijf. En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje! Aanmelden niet nodig.

Over het bedrijf

Geeen4energy is er voor alle ondernemers, beheerders en ontwikkelaars met ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen. Onze missie is om Nederland te verduurzamen door zakelijk vastgoed energieneutraal te maken middels vooruitstrevende energieconcepten. Green4energy is sinds 2011 een zelfstandig opererende werkmaatschappij van moederbedrijf Klomp. Klomp, opgericht in 1961, is een van oorsprong solide familiebedrijf in de gebouwgebonden techniek. Sindsdien is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een innovatieve samenwerkingspartner op het gebied van installatie-,  dak- en energietechniek. We helpt u in 5 simpele stappen naar een zorgeloze besparing.  

Sponsoren en partners

Aanmelden