Forest Flint

Advocatenkantoor

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

Forest Flint opent tijdens de Bedrijvendag tussen 10:00 en 16:00 graag de deuren voor Noord!

Workshop
Om 11:00 en om 14:00 | Workshop “de echte prijs van een arbeidsconflict” waarbij zowel arbeidsrechtelijke als mediation aspecten zullen worden belicht. De workshop is een co-productie van Mediation Amsterdam en Forest Flint aangezien beide aspecten zo belangrijk kunnen zijn in een conflict situatie op de werkvloer. In een interactieve workshop bespreken wij graag de situaties die bij u spelen en belichten wij praktische aspecten, aanpak en tips. Door Eline van Tijn & Tabitha van den Berg (Mediation Amsterdam | www.mediationamsterdam.nl) en Brigitte den Outer en Myrthe Bijleveld (Forest Flint |  forestflint.com)

Vrije inloop
Vrij inlopen tussen 10.00 en 16.00 uur | informeel kennismaken en een kop koffie drinken met een van onze advocaten of met een van de mediators. Of kom langs om te sparren over een juridisch vraagstuk of om je vragen over mediation te stellen.

Aanmelden vereist

Voor de Workshop graag vóór 15 september 2021 aanmelden via een email aan info@forestflint.com. Graag het gewenste tijdstip waarop u de Workshop wilt volgen vermelden in de email (11:00 of 14:00).

Voor de vrije inloop is aanmelding uiteraard niet nodig.

Over het bedrijf

Forest Flint is een advocatenkantoor waar een groep van ervaren advocaten met diverse achtergronden werkzaam is. Wij houden van ons werk en delen de overtuiging dat iedere onderneming en organisatie, groot of klein, buitenlands of binnenlands, profit of non-profit, het beste juridische advies verdient. Hoogwaardige service en kwaliteit moet toegankelijk zijn voor iedereen. Met uitzondering van notariaat, fiscaliteit en IP bestrijken we het gehele terrein waarop een onderneming externe bijstand nodig zou kunnen hebben: M&A, financieringen, arbeidsrecht, juridische procedures, commerciële contracten, corporate governance, compliance, interne onderzoeken etc.


Sponsoren en partners