Energyra Europe BV

Zonnepanelen fabrikant

  • Stageplekken
  • Middelbare scholieren (eindexamenjaar)
  • Oriënteren op werk
  • Leer/werktraject

Programma

Wij zijn trots op wat we kunnen, niet op wat we kletsen! Ons team van enthousiastelingen is nog niet compleet. We zijn nog steeds op zoek naar collega’s. Samen met het team ‘Energyrianen’ werken wij hard aan onze volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijn die specifiek voor ons is gemaakt. De sleutel tot het succes van Energyra? De cultuur in ons bedrijf. Wij beloven je ook dat je naast een vast dienstverband ook verzekert bent van de allerleukste collega’s. Een CV vinden wij minder belangrijk. Wij zijn geïnteresseerd in jou als persoon. Waar sla je op aan? Wat maakt dat jij elke dag enthousiast naar je werk gaat? Kortom, we gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te onderzoeken!

Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden? Meld je dan aan via onderstaande e-mailadres, dan kunnen we met elkaar kennismaken.

Graag tot ziens op vrijdag 7 oktober tijdens de Open Bedrijvendag tussen 10.00-16.00 uur!

Aanmelden vereist

Stuur een email aan info@energyra.com

Over het bedrijf

Waarom zonnepanelen van ver halen, als de meest groene, duurzame en efficiënte oplossingen om te hoek te vinden zijn? Energyra® zonnepanelen zijn anders dan alle andere. Wij integreren premium monokristallijne zonnecellen, met de onovertroffen backcontact technologie en een slim ontwerp. Het resultaat? Geen lood, geen fluor, geen PFAS en de beste opbrengsten per m2. Deze panelen kunnen echt overal: in alle woon- en industriële omgevingen, onder extreme weersinvloeden, in kwetsbare omgevingen en geïntegreerd in mobiele toepassingen. Zowel standaard als op maat. Energyra zonnepanelen zijn ontworpen om te voldoen aan de allerbeste normen in de industrie. En deze te overtreffen. Niets meer en niets minder.
LEES MEER 

Sponsoren en partners

Aanmelden