OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf

DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf

Hotel

  • Stageplekken
  • Ori├źnteren op werk
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

U bent van harte welkom om binnen te lopen bij DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf tussen 10.00 en 16.00 uur. Wij ontvangen u graag voor een kop koffie, vertellen meer over ons hotel en het is natuurlijk ook mogelijk om de hotelkamers te bezichtigen.

Aanmelden vereist

Nee, u kunt gewoon inlopen tussen 10.00 en 16.00 uur!

Over het bedrijf

DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf ligt in Amsterdam-Noord, aan de overkant van het IJ. Dit 4-sterrenboetiekhotel biedt moderne accommodatie met uitzicht op het water of de NDSM-kade. Sommige kamers beschikken over een inrichting met street-art.

Alle kamers hebben airconditioning, een led-tv, een minibar, strijkfaciliteiten, een Nespresso-apparaat en theefaciliteiten. De badkamer is uitgerust met een inloopregendouche en badjassen, toiletartikelen en slippers. WiFi is gratis beschikbaar.Elke dag wordt een ontbijtbuffet geserveerd met warme en koude etenswaren. Het hotel heeft een bar en het restaurant is elke dag geopend voor de lunch en het diner, waarbij lokale en internationale gerechten worden geserveerd.

Vanaf het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf bent u met het veer in slechts 10 minuten bij het Centraal Station. De Dam ligt op 15 minuten rijden van het hotel. De NDSM-werf is bekend vanwege de culturele activiteiten. Het gebied is een geweldige keuze voor reizigers die ge├»nteresseerd zijn in festivals, evenementen, museum over street art en stadswandelingen.


Sponsoren en partners