OpenBedrijvendag / Deelnemende bedrijven / DOCK Amstel & Zaan

DOCK Amstel & Zaan

Jongerenwerkorganisatie

  • Meteorenweg 1, 1033 GT Amsterdam
  • Stageplekken
  • Leer/werktraject
  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig
  • Beleidsmaker / Ontwikkelaar

Programma

Open huis in Jongerenproductiehuis Satirius, op de Meteorenweg 1.

14.00 – 16.00 uur
Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe zo’n jongerencentrum er van binnen uitziet? Kom gezellig langs en laat een van onze jongerenwerkers je rondleiden en al je vragen beantwoorden.

Vanaf 16.00 uur
Na 16.00 uur starten we met onze “Eat&Meet” activiteit, waarbij de 12 tot 16 jarige doelgroep samenkomt voor een gezellige vrijdagmiddag- en avond. Schuif lekker aan!

Aanmelden vereist

Aanmelden is prettig en noodzakelijk vanwege de covid regels. Stuur een mail naar Bas via: bruis@dock.nl

Over het bedrijf

DOCK is een kleurrijke sociaal werk organisatie actief in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Utrecht en Schiedam. DOCK geeft in steden bewoners, groepen en buurten kracht. We weten wat er in de wijk speelt. Wij kennen de wijk.

Onze professionals stimuleren bewoners om de regie zelf in handen te nemen en zelf initiatieven te starten. Zo bouwen we samen zelfstandige communities in de wijk, waarbij iedereen een eigen plek verdient, onderdeel wordt van een netwerk en samen een steentje bijdraagt aan veilige en inclusieve wijken.

Dit doen we niet alleen: in buurten, steden en landelijk zoeken we partners die voor ons van waarde zijn; van huisarts tot sportclub, van wijkagent tot woningbouwvereniging, van buurtsupermarkt tot zorgverzekeraar.


Sponsoren en partners