De YogaZaak

Sport & Gezondheid

  • Business to business
  • Ik ben gewoon nieuwsgierig

Programma

De YogaZaak ontvangt u graag op locatie van Yotel Amsterdam (Asterweg 33).

Vrije inloop 10:00-16:00 uur is mogelijk.

Programma:

  • 11:00-11:30 uur
  • 14:00-14:30 uur
  • 15:00-15:30 uur

Introductie van De YogaZaak: wie ben ik en wat zijn mijn diensten? In dit half uurtje neem ik je mee in de wereld van ontspanning. Ik laat je ervaren hoe je je kunt ontspannen met eenvoudige oefeningen: rekken & strekken, ademhaling en meditatie. Geen ervaring nodig! En nee, we gaan ook niet op een matje liggen. Na afloop voel je je heerlijk relaxed. Klaar voor een volgend bezoek tijdens de Open Bedrijvendag.

Winactie: kom je langs in Yotel en doe je mee met mijn actieve programma, dan wordt jouw balans getest. Wie het best in balans is, wint een mooie & ontspannen prijs!

Aanmelden vereist

Bij voorkeur aanmelden voor de tijdsloten via: info@deyogazaak.com of per WhatsApp: 06-24767001

Over het bedrijf

Heb jij ook veel stress in je lijf en hoofd? Karin Weinberg van De YogaZaak helpt jou & jouw medewerkers hiervan af te komen! Zij geeft op een toegankelijke manier yoga & meditatie, mindfulness & coaching en Thaise Yoga Massage. Karin richt zich op bedrijven, maar particulieren zijn natuurlijk ook welkom. Karin heeft jarenlange ervaring bij politie, defensie en gemeente. Zij weet wat stress met je kan doen.

Wekelijks geeft zij (online) les, niet alleen in yoga maar ook in meditatie en mindfulness. Thaise Yoga Massage en coaching zijn ook mogelijk. Daarnaast organiseert zij Yoga-events, relaxweekenden en rondreizen naar India. Haar liefde voor India wil ze graag met je delen! Haar roots liggen daar namelijk en jaarlijks neemt ze kleine groepen mee op rondreis. De I love India-reis is perfect als je het land, de cultuur en de locals wilt leren kennen.


Sponsoren en partners